Meld je aan en ontvang een €15 voucher!
Bijzondere bruiloftcadeaus

De bruiloft is voor veel koppels de mooiste dag van hun leven. Er wordt veel geld en tijd geïnvesteerd om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Een belangrijk onderdeel van een huwelijksfeest zijn de bruiloftcadeaus. Je kunt niet met lege handen aankomen. Maar wat geef je het bruidspaar? Om je liefde voor het bruidspaar te tonen wil je het liefst iets bijzonders geven. Wij geven je tips over bijzondere bruiloftcadeaus!

Een cadeau is evenveel waard als de liefde waarmee het werd gekozen.

Thyde Monnier, Franse schrijver

Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Door een bijzonder huwelijkscadeau te geven, maak je het nog onvergetelijker voor het bruidspaar. Op het bruidsfeest staat er vaak een cadeautafel en je wilt natuurlijk wel dat jouw cadeau eruit springt! Wij verzamelden de leukste tips voor bijzondere bruiloftcadeaus zodat jij straks indruk kunt maken met je geschenk!

Bijzondere bruiloftcadeaus voor de mooiste dag van het leven

Je hoeft niet per se iets materieels te geven zoals een bestekset, servies, kandelaar of vaas. Een romantische activiteit is ook een bijzonder huwelijkscadeau. De liefde kan immers niet vaak genoeg gevierd worden! Geef ze een tegoedbon voor een romantische picknick, een avondje uit of een ballonvlucht voor twee!

Ook leuk: geef ze een tegoedbon voor een etentje bij jou thuis. Kleed je huis romantisch aan met rozen en lichtjes en praat samen eindeloos na over de mooiste dag van hun leven!

Bijzondere bruiloftcadeaus voor een ontspannen dag

Een bruiloft is natuurlijk fantastisch maar het kost wel veel energie. Na een huwelijksfeest moet het bruidspaar vaak lang bijkomen van deze bijzondere dag. Een leuk bruiloftcadeau is dan ook een dagje spa of een ander ontspannend cadeau.

Drie bijzondere bruiloftcadeaus voor een ontspannen dag

  1. Massage

    Laat een masseur bij hen thuis komen.
  2. Middagje spa

    Boek alvast een volledig verzorgd middagje in een spacentrum voor de newly weds.
  3. Wellnesspakket

    Stel een wellnesspakket samen met badschuim, massage-olie, kaarsen, thee etc. Zo kunnen ze thuis in alle rust bijkomen.

Tip: om dit wellnesscadeau leuk in te pakken kan je het aankleden met opgerolde handdoeken en een geurkaars.

Ook leuk: geef het bruidspaar een dekbedovertrek cadeau met Mr. & Mrs. op de kussenslopen. Zo worden ze elke avond even herinnerd aan die bijzondere dag. 

Gepersonaliseerde bruiloftcadeaus

De meest bijzondere bruiloftcadeaus zijn cadeaus met een persoonlijk tintje. Denk aan ingelijste foto’s, een schilderij dat speciaal voor hen gemaakt is of gegraveerde glazen. Trouwen doe je – als het goed is – maar een keer in je leven, geef het bruidspaar daarom iets bijzonders cadeau!

Tegenwoordig is het gemakkelijk om dit soort grappige en originele geschenken te vinden. Het belangrijkste is dat het geschenk wordt gegeven met liefde.

Zelfs bijzondere bruiloftcadeaus zoals een DIY gin of kristallen whiskeyset maken de viering onvergetelijk! Proost!