Ontdek onze interieur sale -70%!

Close-up Paas cupcakes op etagere

Pasen is een familiefeest. Maar ook een feest om vriendschappen te vieren. Laat je vrienden zien dat je om ze geeft door ze uit te nodigen voor een paasbrunch en geeft geschikt paascadeaus voor een vriend Paascadeaus voor vrienden?! Ja echt, niet alleen met Kerstmis, ook met Pasen laten we graag zien wie voor ons belangrijk zijn. Voor je het weet is het een trend om paassurprises te maken of paaslootjes te trekken!

Of het nu gaat om kerstcadeaus, verjaardagscadeaus of paascadeaus – je maakt iedereen blij met een leuk cadeau. En dit hoeft niet groot of duur te zijn, als je er maar aandacht en liefde in stopt. Met Pasen vieren we het voorjaar en – vanaf nu – de vriendschap! Lees hier alle tips over het vinden of maken van leuke paascadeaus voor vrienden!

De grote vraag: wat geef je een vriend cadeau met Pasen?

Met kerst en een verjaardag komen cadeaus nooit onverwacht, met Pasen wel! En dat is nu juist zo leuk. Denk goed na over wat je je beste vriend(in) kunt schenken met Pasen. Je kunt iets kopen, maar je kunt ook zelf iets maken, want knutselen hoort sowieso bij Pasen!

Paascadeaus voor je vriend(in)– chocolade en meer

Stem het paascadeaus voor je vriend(in) af of wat hij of zij leuk of lekker vindt. Is ze een echte zoetekauw? Duik dan de keuken in en bak iets lekkers of koop een grote doos (paas)bonbons! Heeft ze een drukke baan? Een waardebon voor een middagje spa is altijd welkom! Heeft je vriend(in) alles al? Dan moet je met echt iets unieks komen! Het best is om zelf een cadeau te maken. Of om een cadeau te personaliseren door bijvoorbeeld een wijnglas of sieraad te laten graveren.

Vrouwen zijn over het algemeen sneller blij met een cadeau dan mannen. Maar ook voor mannen is er genoeg te vinden! Een paascadeau met een praktische functie, valt altijd in de smaak.

En paascadeaus aan een vriend(in) geven is de mooiste manier om jullie vriendschap te vieren.

Klein, maar fijn: kleine paascadeautjes voor je vriend

Close-up van voorwerpen die je met Pasen aan vrienden zou kunnen geven, bijvoorbeeld geurkaarsen en een mok met een letter

Een cadeau voor Pasen hoeft niet overdreven groot, duur of extravagant te zijn. Een mok met de eerste letter van je beste vriend(in) of een klein chocolade-paashaasje is al een lief gebaar. Ook een memoboard of een lightbox met daarop een persoonlijke tekst, wordt zeker gewaardeerd door je vriend of vriendin. Veel vrouwen houden van zeepjes, geurkaarsen en alles wat met wellness te maken heeft. Mannen daarentegen hechten veel belang aan iets functioneels en stijlvols.

All you need is love: zelfgemaakte paascadeaus voor je vriend(in)

Met Pasen hoef je niet altijd een cadeau te kopen. DIY-cadeau’s zijn een schot in de roos. Bijvoorbeeld een zelfgemaakte doos met een verborgen boodschap:

Een verborgen bericht: zo werkt het

  1. Schrijf het eerste deel van je (paas)boodschap op de bovenkant van een leeg luciferdoosje.

  2. Belangrijk: laat het einde van de zin open zodat de vriend of vriend getriggered is om het doosje open te maken.

  3. De rest van de (paas)boodschap schrijf je op een papiertje en leg je in het doosje. Je kunt de buitenkant van het doosje naar eigen wens decoreren.

  4. Je vriend(in) kan de boodschap voor altijd bij zich dragen zodat hij/zij het tevoorschijn kan halen wanneer het nodig is.

Tip: Organiseer je een paasbrunch? Leg dan op elk bord zo’n doosje met een persoonlijke boodschap erin.

Nog meer tips voor paascadeaus voor je beste vriend(in)

Pasen is het begin van het mooiste seizoen van het jaar. Een ideaal moment om het leven te vieren. En vooral om de vriendschap te verstevigen met je beste vriend of vriendin. Door elkaar een paascadeau te geven creëren jullie een eigen traditie waarmee de vriendschap in stand wordt gehouden.

Zoals gezegd hoeven de paascadeaus voor je vriend niet groot of duur te zijn. Wij hebben nog een paar leuke tips voor je:

Drie Paascadeau-ideeën voor je vrienden:

  • Tip 1: Doe een mooie foto van een speciale herinnering in een leuke fotolijst.
  • Tip 2: Wat dacht je van een vriendschapsbandje? Eentje voor je vriend(in) en eentje voor jou natuurlijk!
  • Tip 3: Ook leuk: beschilder een bloempot en plant hier bloembollen in. Dit past helemaal bij het voorjaar en het staat tegelijkertijd symbool voor de ‘bloei’ van jullie vriendschap.