Met deze tips vind jij het orgineelste valentijnscadeau

Is Valentijnsdag voor jou elk jaar weer het moment bij uitstek om je geliefde te verrassen? Wellicht voel je dan een maand voor de 14de februari de Valentijns stress al toeslaan… Wil jij jouw lover dit jaar een echt origineel valentijnscadeau geven? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken. Wij verzamelden hier een aantal tips en ideeën voor originele valentijnscadeaus. Cadeaus waarmee je je partner écht kunt verrassen.

7x simpele Valentijnscadeaus

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Hét moment om je geliefde te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Ook kun je nu jouw geheime liefde laten weten hoe gek je op hem of haar bent. Wil jij jouw Valentijn dit jaar echt verrassen, maar heb je niet veel tijd? Bekijk ons lijstje met simpele valentijnscadeaus eens. Want ook de meest eenvoudige ideeën kunnen al heel leuk zijn. Vaak is het de verrassing die het belangrijkst is!

7x simpele valentijnscadeaus:

 1. Een mooie bos bloemen

  Het klinkt misschien afgezaagd, maar een bos bloemen is écht altijd goed. Bijna iedereen wordt blij van bloemen. Bestel een mooi boeket bij de lokale bloemist of bestel online verse bloemen of bijzondere droogbloemen. Met bloemen kun je alle kanten op.

 2. Een liefdesbrief

  Schrijf een liefdebrief voor je geliefde. Voelt het vreemd om dat te doen terwijl jullie al zo’n tijd samen zijn? Juist dan kan het geweldig zijn om een liefdesbrief te schrijven waarin je echt je best doet om te verwoorden waarom je hem of haar zo fantastisch vindt.

 3. Chocotelegram

  Uh, wat? Jawel, het bestaat echt; een telegram in chocolade. Bestel jouw valentijnswens voor je geliefde in chocolade. Geweldig toch? Tip: het chocotelegram past door de brievenbus en kan dus ook eenvoudig verstuurd worden.

 4. Een kaart

  Voor velen elk jaar weer een verrassing; een kaartje op de deurmat op 14 februari. In tijden van digitalisering vinden veel mensen het extra leuk om post te ontvangen, dus een mooie valentijnskaart is altijd goed.

 5. Een lekkernij

  Een zoete lekkernij is nog zo’n altijd-goed-cadeau. Denk maar eens een aan doos bonbons, versierde donuts of een lekker taartje in passend thema, met natuurlijk Valentijn versiering

 6. Geurtje

  Een geurtje is zo’n typisch valentijnscadeau dat vaak wordt gegeven op Valentijnsdag. Zowel mannen als vrouwen worden blij van een lekker geurtje. Niet voor niets is dit dus een van de meest populaire cadeau ideeën voor Valentijnsdag.

 7. Sieraad

  Een sieraad is nog een populair valentijnscadeau. Geef een ketting met hanger, een armbandje, een sleutelhanger of een ring cadeau.

Origineel Valentijnscadeau: 5 tips voor de leukste activiteiten samen

En dan is er nog een lijst met tips voor een origineel valentijnscadeau. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je lief een cadeau te geven, maar je kunt ook samen iets gaan doen! Hier vind je een lijstje met originele valentijnscadeaus. Je vindt hier ook een aantal leuke activiteiten om samen te ondernemen.

 • Bierbrouwen – tegenwoordig kun je allemaal sets kopen waarmee je zelf thuis bier kunt brouwen. Erg leuk voor de echte liefhebber. Eventueel kun je dit ook combineren met een bierproeverij die je natuurlijk gewoon thuis kunt doen.
 • Organiseer thuis een wijnproeverij – voor wijnliefhebbers erg leuk om te doen! Bestel een aantal bijzondere wijnen met passend glaswerk en ga samen op avontuur in de wereld van wijn.
 • Romantische overnachting – Neem je geliefde mee op een romantisch uitje. Boek een luxe hotel of een knus stulpje in het bos en geniet hier samen van de luxe, het comfort en de rust met z’n tweeën. Ideaal voor partners met kinderen die wel een moment met z’n tweeën kunnen gebruiken!
 • Picknicken – Vul een grote mand met lekker hapjes en drankjes en ga erop uit. Ga lekker picknicken, bijvoorbeeld in het bos of op het strand. Neem warme kleding mee en geniet van elkaar.
 • Een fotoboek – Geef je geliefde een fotoboek met daarin foto’s van de mooiste momenten in jullie leven samen. Denk aan de geboorte van de kinderen, jullie trouwdag, vakanties, maar ook jullie eerste foto’s samen.

Liefde gaat door de maag..

Samen gaan eten is natuurlijk nummer één als het gaat om een romantische date. Boek een tafeltje in een luxe restaurant en geniet van heerlijk eten en de gezelligheid. In tijden van corona, kun je dat romantische diner natuurlijk ook gewoon in huis laten plaatsvinden. Stroop zelf de mouwen op en kook een prachtig driegangen (of meer) diner voor jouw liefde.

Hopelijk hebben wij je op weg geholpen in je plan voor een fijne Valentijnsdag. Een cadeau geven aan je geliefde is niet noodzakelijk, maar natuurlijk wel erg leuk. Ben je op zoek naar leuke Valentijnsdag ideeën? Of tips wat te doen op Valentijnsdag tijdens corona? Over alles dat met Valentijnsdag te maken heeft vind je tips en ideeën bij Westwing.

Ook voor iedereen die Valentijnsdag alleen viert of voor mensen die vriendinnen in het zonnetje willen zetten kun je bij ons terecht. Vergeet je niet in te schrijven op Westwing en vind naast een originele Valentijnscadeau’s ook prachtige interieur accessoires.