Lichte en ruime woonkamer met hoge ramen

De Boogschutter is hartstikke nieuwsgierig. De hele wereld is voor jou een grote ontdekking. Je bent daarom vaak onderweg en houdt van (verre) reizen naar de meest bijzondere plekken. Om jouw reislustige spirit dicht bij je te houden, is ook jouw huis ingericht met allerlei moois van over de hele wereld. Dit kunnen decoratieve Aziatische items zijn, maar ook handgemaakte manden uit Afrika of bijzondere terracotta potten uit Italië. In het huis van dit sterrenbeeld vind je altijd inspiratie voor nieuwe stijlideeën. Laat de reiziger in jezelf los en geef je huis een exotisch sfeertje, net als de horoscoop Boogschutter!

Horoscoop Boogschutter in een notendop

  • 23 november t/m 21 december
  • Kleuren: licht- en donkerblauw, paars en geel
  • Stenen: peridot, turquoise en lapis
  • Sleutelwoorden: open, actief, onafhankelijk, stralend en vrij
  • Krachten: goed gevoel voor humor, idealist en vrijgevig
  • Zwaktes: zegt alles zonder een blad voor de mond te nemen, belooft meer dan mogelijk is, kan super ongeduldig zijn
  • Stijl: actief, uniseks, modern, licht en opgewekt
  • Hobby’s: reizen, outdoor activiteiten (je bent dol op een stevige bos- of strandwandeling) en actieve sporten

Horoscoop Boogschutter in het algemeen

Een grotere avonturier dan jij bestaat niet. Je bent dol op reizen en nieuwe dingen en ervaringen uitproberen. Je bent de positiviteit zelve, veelzijdig en ambitieus. Mensen zijn graag bij jou in de buurt omdat je altijd optimistisch bent, ondanks tegenslagen. Daarnaast ben je betrouwbaar en oprecht en heb je een enorme drang naar gerechtigdheid. Je komt altijd op voor de minder bedeelden in de maatschappij. Ook ben je hartstikke serieus en heb je een vooruitziende blik. Hierdoor heb je de kwaliteiten en behoeften om continu met nieuwe projecten bezig te zijn. Je hebt dit ook echt nodig want het geeft je een gevoel van vrijheid.

De kledingstijl van de Boogschutter

Die drang naar vrijheid is te zien in het uiterlijk van de Boogschutter. Omdat je altijd op zoek bent naar iets nieuws, is jouw kledingstijl origineel en artistiek. We zullen jou niet zo snel zien in klassieke jurken. Jij bent meer van de losvallende en comfortabele broeken. Hier voel je je gemakkelijk en vrij in. Daarnaast ben je dol op vrolijke en felgekleurde kleding. De etnische patronen verwijzen naar jouw liefde voor verre reizen. Kleuren waar jij fan van bent: veel geel- en blauwtinten gecombineerd met jeans en natuurlijke materialen, zoals linnen. Dit benadrukt jouw open geest en actieve houding.

De woonstijl van de Boogschutter

Er is geen interieurstijl die beter past bij de Boogschutter dan de boho-stijl. Deze stijl combineert moderne, etnische en moderne elementen moeiteloos met elkaar. De Boogschutter zal niet snel kiezen voor één stijl. Het interieur moet vrolijke, heldere kleuren en opvallende combinaties hebben. Een Boogschutter bewaart haar boeken en tijdschriften het liefst in een open, lichte boekenkast. Ook staan hier alle mooie souvenirs uitgestald. Van houten Afrikaanse maskers en lachende boeddha-beelden tot fleurige schilderijen uit Latijns-Amerika. Elke keer als de Boogschutter hier langsloopt, wordt zij herinnerd aan de inspirerende reizen.

De Boogschutter is nogal van het veranderen, dus zware, logge en moeilijk verplaatsbare meubels zal je hier niet snel aantreffen. Opklapbare tafels en stoelen hebben de voorkeur omdat deze gemakkelijk verschoven kunnen worden. Omdat de Boogschutter van originaliteit houdt, zal je de kussens niet alleen op de bank vinden, maar ook op de vloer als extra zachte zit plek. Alles is open en licht, maar vooral vrolijk in geel, rood en turquoise.

Het ideale huis voor de Boogschutter

Het droomhuis van sterrenbeeld Boogschutter is uniek en dynamisch, het liefst zou je op een woonboot wonen of in een camper of caravan zodat je eropuit kan trekken om de wereld te verkennen. Maar de drang naar vrijheid kan ook op een andere manier tot uiting komen. Het staat vast dat Boogschutters houden van grote ruimtes met ramen van plafond tot aan de grond. Daarnaast houden ze ervan als ze vrij uitzicht hebben. Je ziet Boogschutters dan ook vaak in een penthouse met groot dakterras of in een ruime woning wonen omgeven door de natuur.

Een astrologe over het sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutters hebben behoefte aan veel ruimte. Dit komt omdat de Boogschutter in nauw contact staat met de planeet Jupiter, de grootste planeet in ons zonnestelsel. Dit sterrenbeeld heeft daarom het liefst ramen met uitzicht, wil geen of juist grote patronen en kiest XXL-banken en ruime fauteuils. Als dit alles niet in de woonkamer past, verhuist de Boogschutter desnoods een meubelstuk naar de slaapkamer of zolder of ze nemen een opklaptafel of -stoel.

De Boogschutter houdt niet zo van frutsels en miniaturen, net zo min als van namaak. Een uitzondering? De dierenprint! Ze houden van puur, rotan, leer, zijde en edelmetalen. Vind je de stijl van de Boogschutter leuk maar ben je geen Boogschutter? Jouw horoscoop kan het accent op dit sterrenbeeld hebben of de planeet Jupiter is belangrijk voor je. Doe dan gewoon als het sterrenbeeld Boogschutter en ga voor flexibel en ruimte met een exotische hint.

Marga van Astromart (www.astromarkt.nl)

Voor iemand met de horoscoop boogschutter is dit een absolute musthave

De horoscoop Boogschutter is een absolute wereldreiziger die de mooiste souvenirs verzamelt. Je wilt ze graag een mooi plekje in huis geven waar iedereen, maar vooral jij, ze kunt zien. Jij bent dus fan van mooie displays of open kasten waarin je je spulletjes mooi kunt uitstallen. Daarnaast houdt de Boogschutter ook van verhalen: elk item in huis heeft zijn eigen geschiedenis en is gegeven door vrienden of is gekocht naar aanleiding van een bijzondere situatie.

Zo ontstaat er in het huis van de Boogschutter een verzameling aan exotische woonaccessoires en meubels. Een Oosterse lamp, Perzisch tapijt, een turquoise sidetable met gebogen pootjes en antiek beslag en veel rijk gedecoreerde en geborduurde kussens geven het interieur een vrolijke, eigentijdse noot.

Bekijk ook de andere horoscopen

Benieuwd welke interieurstijl de andere horoscopen hebben? Check het hier: Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal en Schorpioen.

Ben je helemaal geïnspireerd door de interieurstijl van horoscoop Boogschutter? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om je huis te decoreren met meubels en accessoires die helemaal bij het sterrenbeeld Boogschutter passen. Veel shopplezier!