Horoscoop schorpioen: leren zitbank naast salontafel in zwart

Horoscoop Schorpioen is het meest mysterieuze teken van de dierenriem. Eigenlijk weet niemand wat er in jouw hoofd omgaat. Je hebt een heel sterke persoonlijkheid en bent een echte femme fatale. Jouw geheimzinnige karakter heeft een duister randje, vandaar dat donkere kleuren als dieppaars en donkerbruin erg goed in jouw interieur passen. De woonstijl van horoscoop Schorpioen is nooit saai. Net als jijzelf, wil je graag dat al jouw interieurstukken in de schijnwerpers staan.

Horoscoop Schorpioen in een notendop

  • 23 oktober t/m 22 november
  • Kleuren: donkerrood, chocoladebruin, dieppaars, zwart en scharlakenrood
  • Stenen: granaatsteen, hematiet, robijn en beryl
  • Sleutelwoorden: passie, macht en wilskracht
  • Krachten: passioneel, eigenwijs, vindingrijk, moedig en een echte vriend
  • Zwaktes: jaloers, wantrouwend en geheimzinnig
  • Stijl: donker, vrouwelijk, femme fatale, sexy en dramatisch
  • Hobby’s: sporten, kunst en intellectuele activiteiten  

Horoscoop Schorpioen in het algemeen

Jij kan met jouw passie ontzettend veel van iemand houden, maar soms moet diegene van wie je houdt voor jou uitkijken. Haat en liefde kunnen vooral bij horoscoop Schorpioen erg dicht bij elkaar liggen. Dit komt door jouw intense, krachtige karakter. Je bent diepzinnig, staat graag in de schijnwerpers en imponeert en choqueert mensen graag. Jij valt meteen op tussen de menigte!

De Schorpioen is zelfbewust en kan rustig overkomen, maar schijn bedriegt… van binnen woedt een ziedende, emotionele energie. Door al deze energie zit je niet graag stil. Alles waar jij van houdt, doe je vol overgave en met duizend procent inzet. Je sport veel, bent een ongelooflijk goede liefdespartner, werkt hard en bent er voor je vrienden. In je vrije tijd ga je graag naar het theater, het liefst naar een dansvoorstelling, waar alle emoties fysiek tot uiting komen. Van ballet tot flamenco en de tango: je houdt ervan!

De kledingstijl van de Schorpioen

De passie die jij met je meedraagt, is terug te zien in je kledingstijl. Jij gaat voor extravagante kleding, zoals hoge hakken en een prachtige avondjurk met diepe decolleté. Dit verraadt het temparement van de Schorpioen. Nog meer items die niet in jouw kledingkast mogen ontbreken: een little black dress, een zwarte coltrui gemaakt van kasjmier (deze kun je dragen op een simpele spijkerbroek, maar ook op een zwarte, glanzende leren broek) en een knalrode schoudertas (deze past bij de rode lippenstift die je vaak op hebt).

De woonstijl van de Schorpioen

Ook in huis is de Schorpioen lekker opvallend. Sensuele kleuren als rood en paars komen veelvuldig terug in je interieur. Jij houdt van accessoires en ornamenten: hoe meer, hoe beter. Jouw interieur is intrigerend. Waar veel mensen al snel genoeg krijgen van de donkere kleuren die jij in je interieur gebruikt, zijn ze voor jou rustgevend en tijdloos. Jij voelt je thuis in een interieur vol overdaad, luxe en glamour. Denk aan oude theaters met dikke, donkerrode fluwelen gordijnen, zachte helderrode stoeltjes en zwarte muren vol mooie decoratie. Ook ben je dol op antieke kroonluchters, kussens van glanzend zijde, zilveren kandelaars en een tapijt met kekke print. Een tikkie gothic, exotisch en theatraal, want daar voelt een Schorpioen zich het meest bij op zijn gemak. De vele materialen en mix van interieurstijlen verraadt de intensiteit van het karakter van horoscoop Schorpioen.

Jij houdt van veel, maar vooral van sprekende texturen. Key items in jouw interieur zijn meubels gemaakt van donker en massief hout, dik en opvallend gekleurd fluweel in de vorm van gordijnen of kussens en glanzend metaal in de vorm van kandelaars en vazen. Het materiaal voor andere woonaccessoires zijn vaak gemaakt van leer, kristal of koper. Jij stemt alles perfect op elkaar af, net zo lang tot er een balans is tussen de rood- en paarstinten.

Lievelingsplanten van de Schorpioen

Een Schorpioen is niet bang om zijn mening te geven en je te overtuigen. Daarnaast ben je passievol en vindingrijk. De Dracaena past perfect bij jouw karakter. Deze plant vertelt je namelijk precies wat hij nodig heeft. Zijn bladeren gaan hangen als je te weinig water geeft en worden geel als je te veel water geeft. Ook de kleurrijke venusvliegenvanger past bij jouw karakter: een echte doorzetter. Zijn stekelige voorkomen kan een beetje intimiderend overkomen, maar hij is eigenlijk volstrekt onschuldig. Net als jij.

Een astrologe over horoscoop Schorpioen

De Schorpioen is het meest mysterieuze teken van de dierenriem. Kleur is voor jou een belangrijke sfeermaker. De Schorpioen houdt van kleuren die een bepaalde zwoelheid en intimiteit uitstralen, zoals chocoladebruin, warm grijs en robijn. Privacy is een belangrijk thema voor de Schorpioen: de gordijnen in de slaapkamer bestaan uit meerdere lagen stof en hangen tot de vloer. De Schorpioen wil niet teveel van zichzelf prijsgeven en houdt de slaapkamer goed opgeruimd. Een moderne garderobekast met spiegeldeuren en veel lades mag niet ontbreken. Het bed met zachte kussens is uitnodigend en moet groot genoeg zijn voor zijn tweeën.

De Schorpioen houdt namelijk van ruimte. Daarnaast is de Schorpioen een verzamelaar met gevoel voor nostalgie en traditie. Decoratieve accessoires, tassen, schoenen, horloges en zelfs kookboeken: alles moet ergens een plek krijgen. De slaapkamer prikkelt de zintuigen op een positieve, prettige manier.

Elizabeth van Astrologieblog (www.astrologieblog.nl)

Musthave in het huis van de Schorpioen

Het oog van de Schorpioen valt op alles wat ongewoon is. Jij bent niet bang om de muren een dieppaarse kleur of behang te geven. Ook ben je niet vies van kroonluchters. Deze wil jij het liefst zo groot mogelijk hebben met veel zwarte, glanzende druppels. Als eyecatcher staat er in de woonkamer een donkerrode fluwelen fauteuil. En op de bank liggen zwarte, glimmende kussens. De Schorpioen houdt van iets zachts onder de voeten: een groot, rond en zwart (of auberginepaars) hoogpolig tapijt mag daarom niet ontbreken in jouw interieur.

Bekijk ook de andere horoscopen

Benieuwd welke interieurstijl de andere horoscopen hebben? Check het hier: Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweelingen, Boogschutter, Kreeft, Leeuw, Maagd en Weegschaal.

Ben je helemaal geïnspireerd door de interieurstijl van horoscoop Schorpioen? Wordt snel lid van Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om je huis te decoreren met meubels en accessoires die helemaal bij het sterrenbeeld Schorpioen passen. Veel shopplezier!