Gratis retourneren
30 dagen retourtermijn
TikTok op een telefoon

Ben je op zoek naar een leuke, inspirerende achtergrond voor TikTok? Dan ben je hier aan het juiste adres! Westwing heeft namelijk speciaal voor jou 6 verschillende interieur TikTok achtergronden ontworpen: van romantisch en licht tot tropisch boho. Zó maak je dus een echte parel van jouw profiel en vind je een geschikte achtergrond voor elke video! Kies je favoriete TikTok achtergrond en wij vertellen je hoe je de foto’s eenvoudig kunt downloaden en de achtergrond kunt veranderen. Wat is jouw favoriet?

Dé 6 mooiste interieur TikTok achtergronden op een rij

Onze Westwing TikTok achtergrond afbeeldingen zijn geen standaard foto’s: we hebben echte kamers gefotografeerd. We hebben het over stijlvolle woonkamers, maar ook over prachtige outdoor ruimtes in verschillende stijlen. Zó vind je precies een achtergrond die perfect bij jouw profiel én video past!

Nu is het aan jou. Kies je favoriete achtergrond, sla de afbeelding op op je telefoon en we leggen je verderop in het artikel uit hoe je de achtergrond in TikTok kunt aanpassen.

Ben je helemaal weg van je nieuwe achtergrond? Registreer je dan snel op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale – met kortingen tot 70% – om je interieur ook zó in te richten!

1. Een romantisch en lichte TikTok achtergrond

Wil je een romantische setting neerzetten? Dan zit je goed met deze woonkamer in landelijke stijl als achtergrond. De houten salontafel en het neutrale kleurenpalet creëren een serene, luchtige sfeer.

2. Mediterrane tuin

Ben je toe aan een vakantiegevoel? Deze zomerse achtergrond zorgt voor instant Ibiza vibes. Maak je een TikTok video over je vakantie of vrije tijd? Dan is dit dé perfecte achtergrond.

3. Een kleurrijke én sfeervolle TikTok achtergrond

Ga je een video maken over een serieuzer onderwerp? Dan is deze kleurrijke, moderne achtergrond geschikt. Daarnaast is deze afbeelding ook goed te gebruiken als neutrale achtergrond door de harmonieuze inrichting. Zo heb je toch een rustige achtergrond, maar is het niet simpel wit.

4. Zwart-wit

Rust. Dat is wat deze frisse achtergrond uitstraalt. Het rustige kleurenpalet in combinatie met de gordijnen die wapperen door een lentebriesje geven je een zen-gevoel. Denk bij deze TikTok achtergrond bijvoorbeeld aan een video over wellbeing.

5. Modern klassiek

Hallo weekend! Deze moderne klassieke interieur TikTok achtergrond is perfect voor een video over vrije tijd. De uitnodigende beige sofa roept meteen een gevoel van rust en weekend op.

6. Tropisch Bohemian

Ga je een video posten over je vakantie of over bijvoorbeeld een tuin-make over? Wat dacht je dan van deze achtergrond in Tropisch Boho stijl? De kussens met tropisch printje, het frisse kleurenpalet, en de fruitschaal met verse ananas, neemt j TikTok volgers gegarandeerd mee in vakantiesferen!

Hoe stel je een TikTok achtergrond in?

 1. Kiezen maar!

  Kies jouw favoriete achtergrond uit!
 2. Downloaden

  Download de achtergrond op jouw telefoon.
 3. Open de TikTok app

  Ga naar de TikTok app en druk op het plusje in het midden om een nieuwe TikTok aan te maken.
 4. Functies

  Klik op de functie ‘effecten’ en daarna op de functie ‘green screen’.
 5. Selecteer je afbeelding

  Selecteer de achtergrond uit je foto gallerij.
 6. Implementeer de achtergrond

  Gebruik de achtergrond tijdens het maken van de TikTok.

  Tip! Zorg ervoor dat er niemand anders in beeld is, anders kan het zijn dat de achtergrond niet volledig werkt.
 7. Plaatsen van je TikTok

  Plaats je TikTok video!

Wil je naast het aanpassen van je achtergrond in TikTok, ook je Zoom of Teams achtergrond updaten? In onze artikelen hebben we de mooiste interieur achtergronden voor je geselecteerd.

Ben je helemaal weg van je nieuwe achtergrond? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale – met kortingen tot 70% – om je interieur ook zó in te richten!