Topmerken tot -70%! Registreer nu!

badkuip gevuld met schuim

Rustig aan! Met onze tips ben je perfect voorbereid op een welverdiende pauze in bad! Schakel even alles uit en geniet van de rust en stilte in huis. Het hoeft niet altijd de dure massage in het wellnesshotel te zijn om tot rust te komen. Soms kan een warm relax bad in eigen huis wonderen doen. Laat ons je overtuigen!

6 slimme tips voor een ontspannen badervaring:

 • Je telefoon waterdicht maken
  Een conventionele plastic tas met rits is de ideale bescherming voor het ontspannen luisteren naar muziek. Natuurlijk moet je tijdens het relax bad niet je mobiele telefoon in het water laten vallen. Stop je smartphone in een plastic zak zodat hij in ieder geval beschermd is tegen spatten of natte vingers.
 • Verse handdoeken
  Na het badplezier met extra warm water, wil je liever niet uit het water komen. Maar te lang badderen is niet goed voor de huid. Daarom raden wij je aan om de verse handdoeken van tevoren op de verwarming voor te verwarmen voor extra comfort. Hierdoor zal het verlaten van de badkuip niet zo erg meer zijn.
 • Goede voorbereiding
  Eenmaal in het water wil je je relax bad niet meer zo snel verlaten. Een goede voorbereiding is alles om jezelf na een stressvolle werkdag helemaal tot rust te brengen. Houd alles wat je nodig hebt voor je relax bad bij de hand voor een ontspannende badervaring. Of het nu gaat om een boek, thee, kaarsjes of masker. Verzamel jouw favorieten.
 • De juiste temperatuur
  Er gaat niets boven een warm relax bad op een koude winteravond. Voor een aangename ontspanning moet de badtemperatuur tussen de 32 en 35 graden zijn. Niet te heet baden, anders kan het zijn dat je verbrand en problemen met je bloedsomloop krijgt. Daarnaast is warm water is niet goed voor de huid.
 • Kies jouw badolie, bal of zeep
  Een ontspannend bad zonder badtoevoeging? Of het nu gaat om een bubbelbad, een roze badbal die glamour in je dagelijks leven brengt, of een badolie met natuurlijke ingrediënten. Kies de badtoevoeging die bij jou past. Hier is wat informatie over de effecten van de verschillende ingrediënten:
 • Kalmerend licht
  Kaarsen aansteken, lichten uitdoen, ontspannen! Ja, kaarslicht is een goede keuze als lichtbron tijdens jouw relax bad. Creëer je persoonlijke oase van welzijn met rustgevende geurkaarsen.

Onze producten voor een relax bad

Bye bye stress! Met onze 6 tips voor een relax bad wordt jouw badplezier een persoonlijk wellness-moment in eigen huis. Bij WestwingNow vind je alles wat je nodig hebt voor jouw wellness aan huis. Wij wensen je veel plezier bij het shoppen en geniet van de ontspanning!