Trendkleuren

Heb je zin in nieuwe kleuren in jouw huis? Vertrouw dan op de tips en aanbevelingen van onze huisexperts! Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trends om jou inspiratie te geven en uit te leggen hoe je ze zelf kan implementeren. In onze artikelen vind je ook interessante inlichtingen over de verschillende kleureffecten en de manieren om deze te gebruiken. Daarmee kan je makkelijk mooie nadrukken in jouw woning zetten. Of het nu gaat om een contrasterende stijl of harmonische neutrale kleuren – bij ons vind je voor elke smaak de juiste inspiratie!

“Kleur is de balanceringslens waarmee we de natuurlijke en digitale realiteit waarnemen. (…)“

Leatrice Eisemann, executuef directeur van het Pantone Color Institute

Mooier wonen met harmonieuze kleurencombinaties

Kleuren kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd. De vraag is welke mix harmonieus werkt en welke kleuren je uit elkaar moet houden. Onze interieurexperts hebben de beste tips en inspiratie voor mooie kleurencombinaties. In onze artikelen vind je een heleboel voorbeelden van hoe je de trendkleuren in jouw huis kan integreren en hoe je een keuze kan maken uit geschikte producten.

Met trendkleuren een perfect ruimtelijk effect creëren

Weet je niet zeker hoe je het beste trendkleuren kan gebruiken? Onze huisexperts weten er alles van! Zij vertellen jou hoe je jouw humeur en welzijn kan verhogen met kleuren. Bij ons leer je niet alleen hoe de individuele kleuren werken, maar ook in welke ruimte ze het beste gebruikt kunnen worden. Laat je inspireren door onze stijltips en beslis uiteraard naar jouw eigen smaak. Uiteindelijk gaat het erom dat je zich goed voelt in jouw huis!

Jouw huis inrichten met trendkleuren

Pasteltinten, Levend Koraal of Greenery – welke trendkleur je ook kiest, wij hebben de juiste inspiratie ervoor. Onze huisexperts laten jou zien hoe je verschillende tinten kan combineren. We zullen jou ook vertellen of een kleur effectiever is op de muur of op een meubelstuk. Laat onze artikelen je inspireren tot nieuwe kleuren en geef jouw huis een nieuwe look!
Pastelkleuren – Pasteltinten
Hemelsblauw, delicaat mintgroen of zacht hortensia roze – pastelkleuren zorgen voor een aangenaam gevoel in jouw huis. De kleuren zien er samen ook heel goed uit en kunnen op vele manieren gecombineerd worden. Ze zetten mooie accenten in de ruimte en passen goed bij de klassieke kleuren zoals grijs, zwart of wit.
De voordelen in één oogopslag:

  • Kalmerend effect
  • Makkelijk te combineren
  • Verbetert de stemming

Wil je weten hoe je jouw huis het beste kan inrichten met pastelkleuren?

Lees meer in ons artikel!
Levend Koraal
Als je jouw woning in 2019 wil inrichten met de absolute trend op het gebied van kleur, dan kan je niet zonder de Pantone trendkleur: levend koraal. Het stralende koraalrood brengt frisse vitaliteit in jouw kamers en zorgt tegelijkertijd voor een aangename warmte. Onze huisexperts zijn ook absolute fans van deze trendkleur en hebben nuttige tips voor het gebruik ervan.

De voordelen in één oogopslag:

  • Stimulerend effect
  • Makkelijk te combineren
  • Creëert het gevoel van warmte

Onze interieurspecialisten vertellen jou hoe je de Pantone trendkleuren in jouw huis kan gebruiken!