Bright Skies Flexa kleur van het jaar 2022

Een frisse start en een frisse blik vooruit, de toon is gezet met de bekendmaking van de Flexa kleur van het jaar 2022 – Bright Skies! Deze luchtige blauwe tint brengt je namelijk gelijk in een goed humeur en in de startblokken voor een fantastisch 2022. En laat dit nou net de inspiratie zijn geweest van het panel dat de kleur gekozen heeft, ze hebben namelijk alle veranderingen die ons leven het laatste jaar op z’n kop hebben gezet, meegenomen in hun keuze. Een betere Flexa kleur voor 2022 kan er dus niet zijn. Haal je verfkwasten alvast uit de kast en lees hier meer over Bright Skies en hoe je deze kleur in jouw interieur kan te verwerken.

Bright Skies voor een nieuw begin

Na alle veranderingen en aanpassingen die we het laatste jaar met de lockdown hebben meegemaakt, zullen velen toe zijn aan een nieuw begin. En laat dat nou net de inspiratie zijn achter deze luchtige en levendige kleur, waarmee je je hoofd in de wolken en een optimistische blik kunt hebben.

Het is een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest. Het is ook een tint die onze huizen levendiger en opener kan maken.

Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Voor velen zal het huis nog belangrijker zijn geworden in het laatste jaar. Zo wonen en werken we nu in dezelfde ruimte en zijn we meer na gaan denken over de manier waarop we leven. Dit zie je ook terug in de inspiratie van het Workshop palet die Flexa heeft samengesteld, hier later meer over. Tegelijkertijd zijn mensen ook meer gaan genieten van de natuur en het buitenleven. Velen zijn bijvoorbeeld gaan sporten, gaan regelmatig wandelen of zitten gezellig de hele dag in de tuin.

Wat Bright Skies de perfecte kleur van het jaar maakt? Het combineert het toenemend belang van zowel huis als natuur perfect. Ook weerspiegelt het de creativiteit, kunst en nieuwe ideeën die velen van ons hebben omarmt en ons door de lockdown hebben gebracht. Daarom zal iedereen zich kunnen inleven in de kleur en zal de kleur een inspirerende toevoeging zijn aan iedereens interieur.

Flexa kleur van het jaar 2022 in jouw interieur

Nu we allemaal enthousiast zijn geworden over de Flexa kleur van het jaar 2022, staan we ook te springen om de kleur zelf te gebruiken. Maar hoe breng je Bright Skies in jouw interieur? Vind inspiratie in de vier kleurenpaletten die Flexa voor ons heeft samengesteld, er zit voor iedereen iets bij. Het kan dus allemaal met Bright Skies!

Salon palet

Een palet vol zachte neutrale tinten, die de warmte in elk interieur en stijl zal brengen. Dit palet wordt ook wel als het perfecte lege canvas gezien waarop je je gang kan gaan, in andere woorden een goede basis voor je eigen creativiteit. Dit geldt zowel voor alle kamers die je een frisse make-over wilt geven als voor al de nieuwe ideeën dit je het komende jaar wilt ontdekken.

Workshop palet

Veelzijdigheid staat centraal in dit kleurenpalet en ons interieur. Met deze vrolijk kleuren tover je een kamer gemakkelijk om in een multifunctionele ruimte en laat dat nou net zo handig zijn in onze huidige situatie. Van een werkruimte waarin je kan concentreren tot een thuisbioscoop waar je kan relaxen, de opties zijn oneindig en dit heldere kleurenpalet zal elke activiteit blijven inspireren.

Greenhouse palet

Deze is voor alle plantenliefhebbers en voor iedereen die het laatste jaar een beetje natuur verslaafd is geworden. Creëer rust en harmonie met dit kleurenpalet vol natuurlijke en luchtige aardetinten. Zo haal je het frisse windje en het buitenleven makkelijk in huis. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een ruimte revitaliserend en positief te laten voelen.    

Studio palet

Opzoek naar een plekje in jouw huis waar je kan opladen en ontspannen? Deze vind je zo met de zachte en rustgevende tinten van het studio palet. De subtiele warme kleuren van dit palet toveren elke ruimte moeiteloos om in een vrolijke en comfortabele sfeer waar je helemaal tot rust kan komen. Pak dus snel je favoriete muziek, boek of hobby en genieten maar.

Creatief met de verfkwast

Als je eenmaal je kleurenpalet hebt uitgekozen, staat de volgende uitdaging alweer voor je klaar: waar ga je Bright Skies en de bijpassende kleuren in jouw interieur toevoegen? Geen stress, er zijn oneindig veel mogelijkheden en wij hebben er alvast een paar om een rijtje gezet voor je.

3x Flexa kleuren in jouw interieur:

  1. Creëer een eindeloze lucht

    Neem de naam letterlijk en verf je plafond in de Flexa kleur van het jaar. Zo heb je in een handomdraai een luchtig gevoel en een grenzeloze ruimte in huis. Combineer dit met de Greenhouse palet kleuren in de woonruimte, om de natuur helemaal naar binnen te halen. Veel meer zen kan het niet worden.

  2. Speelse vormen en patronen

    Wanneer je je verfspullen uit de kast haalt, hoeft je niet gelijk de hele muur te verven. Kies in plaats voor speelse vormen en patronen. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke boog, verrassend streepje of brede balk verven voor een mooi statement. De Studio palet kleuren zijn hier perfect voor.

  3. Oneindige opties in een ruimte

    Bright Skies is ook een goede keuze voor de keuken en eethoek, vooral omdat deze nog multifunctioneler zijn geworden in het laatste jaar. De Flexa kleur, in combinatie met het Workshop palet, is dan ook de perfecte achtergrond voor alle activiteiten die er plaats vinden: van werken, tot studeren en eten. Het kan allemaal!

Meer inspiratie opdoen? Lees dan ook onze artikelen over kobaltblauw, welke kleur bij blauw past en hoe pasteltinten in je huis te combineren. Wil je liever Bright Skies gelijk in huis halen? Registreer je dan nu op Westwing en shop meubels maar ook decoratieve items in de nieuwe Flexa kleur van het jaar. Veel plezier met inrichten en decoreren!