Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Trendrapport

Bij Westwing willen we jou dagelijks inspireren om je interieur tot een prachtplaatje te maken. Zo shop je interieuritems volgens de laatste trends en delen we daarnaast tips over hoe je die items in je interieur verwerkt. Alles zodat jouw huis een thuis wordt.

Omdat we jou willen blijven inspireren, delen we vanaf nu maandelijks een trendrapport. Hierin zetten we de allerlaatste interieurtrends voor je uiteen, zodat jij ze direct thuis kunt toepassen. Van ons, voor jou. Volgens de laatste, oogverblindende interieurtrends.

Westwing interieur en lifestyle trendrapport

Met het maandelijkse trendrapport van Westwing willen we nog meer bijdragen aan inspiratie op het gebied van lifestyle en interieur. We vertellen je alles over de laatste trends die zijn gespot door onze interieurexperts. Onze experts doen overal nieuwe ideeën op. Of dit nu tijdens het werk, op beurzen of tijdens een heerlijke tropische vakantie is, inspiratie is overal! De experts zetten deze trends om in nieuwe interieurstijlen, meubels en accessoires en brengen ze binnen no time binnen in jouw huiskamer.

Al deze inspiratie bundelen we vanaf nu ook en geven we vorm in een maandelijks trendrapport die natuurlijk is afgestemd op de verschillende seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan de woontrends van 2022.

Momenteel leven we in een buitengewone tijd en dit heeft een grote invloed op ons interieur. We zitten namelijk veel meer thuis, dus schenken automatisch meer aandacht aan hoe onze leefomgeving eruitziet. We zoeken naar rust in ons huis, om zo ons hoofd koel te kunnen houden. Maar hoe doe je dit dan? En welke stijlen passen hierbij? Bij Westwing helpen we jou daar graag bij. Vooral nu.

De volgende interieurtrends sluiten naadloos aan bij het vinden van rust en vrolijkheid binnen- en buitenshuis. De trends zijn direct toe te passen in je eigen interieur, wel zo gemakkelijk. Hieronder vind je de meest recente trends, maar ook de trends van de afgelopen jaren.

Trendrapporten 2024

Trendrapporten 2023

Trendrapporten 2022

Trendrapporten 2021:

Registreer je op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale om je huis in te richten volgens de laatste interieurtrends.

Witte bank met houten salontafel