Trendy meubels

Een plek van rust en ontspanning, een ontmoetingsplaats voor vrienden en familie – er worden zeker veel eisen aan ons huis gesteld. Net zoals we de modetrends graag willen volgen, willen we ook ons huis aanpassen naar een eigen smaak. Onze huisexperts brengen jou de nieuwste trends van alle bekende meubelbeurzen. Hier vind je zowel trendy designstukken als moderne meubels van ons eigen merk Westwing collectie. In onze artikelen vind je gedetailleerde informatie en rapporten over de verschillende trendmeubelen. Een snel overzicht van de meubeltrends van 2019 vind je in onze Top Trends.

Verlichting & meubilair met Weens vlechtwerk

De rotan bekleding met achthoekig patroon is weer in de mode! Dit jaar zijn meubels, lampen en accessoires met Weens vlechtwerk een hype. Onze huisexperts houden ook van de elegante en gezellige look die dit patroon creëert. Vroeger werd het Weense vlechtwerk vooral gebruikt voor de stoelbekleding. Tegenwoordig wordt het ook bedoeld voor de productie van talrijke andere meubels en accessoires. Het doet vooral denken aan de beroemde Weense koffiehuisstoelen, die met het karakteristieke vlechtwerkpatroon zijn bekleed. Het vlechtwerk bereikt stabiliteit door zes, in elkaar gevlochten draden en krijgt zo zijn rasterachtige structuur.

Modulair meubilair

Het leven van vandaag vraagt vaak om flexibele oplossingen. Het is heel praktisch om in de woongedeelten modulaire meubelen te gebruiken die kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften. Modulaire sofa’s kunnen bijvoorbeeld flexibel in de ruimte worden omgebouwd, afhankelijk van hoe je ze wilt hebben. Dit multifunctionele meubilair is bijzonder praktisch voor kleine appartementen. En wat zouden we nog meer kunnen wensen dan meubels die er mooi uitzien en tegelijkertijd alle functies vervullen? Leef je persoonlijke vrijheid van stijl uit!

Marshmallow sofa

Ze zijn tegenwoordig in de huiskamers van vele beroemde sterren: brede sofa’s. Onze trendy interpretatie is de Marshmallow Sofa. Het is net zo zoet als de eetbare marshmallow. Het model is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Space Age Chair

Ongebruikelijke vormen zijn in de mode. Verrijk jouw eetkamer met bijvoorbeeld trendy Space Age stoelen. Nu vraag je jezelf af wat er met deze term wordt bedoeld? Onze interieurspecialisten hebben hun eigen naam gevonden voor dit type stoel, die doet denken aan de inrichting van ruimteschepen. Cool, trendy en futuristisch – wij houden ervan!

Utrecht geïnspireerde fauteuil

De Utrecht fauteuil is één van de trendobjecten van de 20e eeuw. Het is in 1935 ontworpen door de Nederlandse architect Gerrit Rietveld. Tegenwoordig zijn de fauteuils geïnspireerd op deze mooie look en ingericht met moderne elementen. De Manhattan fauteuil uit de Westwing Collection overtuigt door zijn aangename, zachte zitting en dunne metalen frame.

Wij wensen jou veel plezier bij het ontdekken van onze meubeltrends. Creëer jouw eigen persoonlijke retraite en ontwerp deze naar jouw eigen smaak. Voeg een modern tintje toe met trendy meubels en accessoires. Ontdek het plezier van het inrichten en stylen van jouw huis!