Kaptafel met spiegel

Kaptafel met spiegel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKaptafel met spiegel

De dagcrème en make-up wordt meestal in de badkamer opgesmeerd, soms zelfs snel in de keuken voor een spiegeltje. En dan maar hopen dat het goed zit. Want we vliegen ’s ochtends allemaal ons huis uit en komen er dan op het werk achter dat een en ander niet helemaal lekker zit.. Dan is het tijd voor een kaptafel met spiegel!

Met een kaptafel met spiegel creëer je tijd en plaats voor jezelf. In plaats van een rommelig make-uptasje waar je niets in kunt vinden, heb je met een kaptafel alles overzichtelijk bij elkaar.  

Alternatieve kaptafel met spiegel

Geen plek voor een kaptafel met spiegel? Geen probleem! Er zijn kaptafels met kastjes voor cosmetica en accessoires. Of creëer een kaptafel op een gedeelte van je bureau. Zet er een leuke stoel bij en je bent helemaal klaar: een eigen, multifunctionele kaptafel met spiegel!

Decoreer je kaptafel met spiegel

En kaptafel met spiegel in het zwart of wit is neutraal, dan komen de make-upspulletjes en accessoires extra mooi uit.

Of decoreer de kaptafel voor nog meer sfeer en een optimaal genieten van jouw moment voor de spiegel. Kleedt het aan met accessoires:

• Een mooie glazen vaas met je favoriete bloemen
• Een leuke lamp met goed licht
• Hangertjes en opbergdoosjes voor al je sieraden

Zo kun je op een leuke en creatieve manier je eigen kaptafel inrichten, en heb je je eigen hoekje waar je rustig jezelf kunt opmaken.

Kaptafel met spiegel voor de kleine

Een ander idee: geef je dochter een kleinere versie van je eigen kaptafel met spiegel. Zo heeft je prinsesje ook direct een eigen plekje waar ze kan kleuren of knutselen.

Zet een smaakvol krukje bij de kaptafel met spiegel voor een compleet plaatje.

Tip!
Geef je beauty producten een mooi overzichtelijk podium en wees niet bang om creatief te zijn. Vul bijvoorbeeld een glazen bakje met wat witte steentjes en je kunt er je kwasten in kwijt.

Waar kun je een prachtige kaptafel vinden? Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan mooie kaptafels met spiegels! Ontdek welke kaptafel met spiegel de blikvanger wordt in de slaapkamer.

Dagelijks vind je bij Westwing niet aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%!

Waar wacht je nog? Laat je inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen!