Kaptafel

Kaptafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKaptafel

‘s Ochtends na het opstaan begint voor veel vrouwen een onmogelijke dans: in de badkamer was je je nog voor het aankleden, waardoor een spetter tandpasta hoogstens in je ochtendjas kan komen. Dan ga je terug, om je aan te kleden, om vervolgens weer naar de badkamer te gaan om je op te maken.  

Dit kan nog een aantal keer herhaald worden: wanneer de parfum nog op het nachtkastje staat, of de make-up doos nog in de kledingkast staat, of de accessoires voor je haar nog naast de borstel in de badkamer liggen. Hoeveel makkelijker, stijlvoller en tijdbesparend zou het zijn als je alle beauty producten op één plaats had? Geen probleem met de kaptafel!

 

Wat kan een kaptafel allemaal?

Een kaptafel komt uit de tijd toen bedienden verwarmd water naar de kamer brachten en men gewassen werd, waarna men zich in zijn of haar privévertrek gebruik kon maken van het toilet. De kaptafel beleefd een revival sinds de Hollywood sterren ze backstage gebruiken voor een moment alleen, terwijl ze zich klaarmaken en zich op hun optreden voorbereiden. Aangezien deze ruimtes vaak donker waren, maar perfecte make-up essentieel voor een echte diva is, had de kaptafel vaak ook een bijpassende make-up spiegel met gloeilampen. Vandaag de dag staat de kaptafel nog steeds voor glamour en extravagantie.

Dus als je ’s ochtends uit de badkamer schuifelt, kun je aan de kaptafel in alle rust je make-up opdoen, je parfum op doen, je haar stylen en je tas inpakken, om eventueel krulspelden in op te bergen.

Soorten kaptafels

Qua kaptafels heb je de keuze uit:

  • Kunststof kaptafels
  • Houten kaptafels
  • Kaptafels van chroom

Hoe stijl ik mijn kaptafel?

kaptafelEen kaptafel is altijd een eyecatcher, dus moet het overeenkomen met de rest van het slaapkamer meubilair. Een look in oud wit of antiek past uitstekend, wanneer je al een vintage look of shabby chic heeft gebruikt. Zo niet, kun je ook een moderne kaptafel gebruiken, of een normale console tafel of oud dressoir dienst laten doen. Helemaal leuk is, wanneer de kaptafel een bijpassende kruk of andere woonaccessoires heeft.

Kleine kaptafels
Kinderen hebben ook veel plezier op zo’n kaptafel. Je kunt kindvriendelijke dingen op de kleine kaptafels zetten, zoals een paar onschuldige proefdoosjes van de apotheek, een lippenstiften en kindersieraden zoals armbanden of clip oorbellen. Zo kunnen de kleintjes alvast voor hun latere optreden oefenen.

Of het nu voor jonge of zeer jonge dames van stand gaat, een kaptafel biedt niet alleen meer praktische opslagruimte, maar maakt het klaarmaken in de ochtend ook een glamoureuze ervaring.

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige kaptafel vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan kaptafels. Een witte, bruine of zwarte kaptafel. Welke kies jij?

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw mooie kaptafel is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.