Kersenhouten salontafel

Kersenhouten salontafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKersenhouten salontafel

Ben jij op zoek naar een nieuw tafeltje voor in je woning? Wil je wat extra luxe aanbrengen in je woonkamer? Dan is een kersenhouten salontafel het perfecte tafeltje voor jouw woning. Kersenhouten salontafels komen uitstekend tot hun recht in klassieke en landelijke interieurs en geven warmte en luxe aan je woning.

Een kersenhouten salontafel met rechte hoeken sluit ook heel goed aan in een modern interieur. Een mooie kersenhouten salontafel kan bijvoorbeeld als accentmeubel worden geplaatst om wat meer warmte toe te voegen aan een koel design. Een kersenhouten meubel heeft een wat warmere en luxere uitstraling dan bijvoorbeeld een eikenhout meubel.

Creëer eenheid in je woning

Vaak is een woning het mooiste wanneer er wordt vastgehouden aan één soort interieurstijl. Als je een kersenhouten salontafel aanschaft, is het van belang dat je nieuwe tafel goed past binnen je huidige interieur. Om dit te optimaliseren, kun je nog enkele kleine meubeltjes of accessoires plaatsen die dezelfde stijl hebben als je salontafel. Kersenhout heeft dan ook een goede kleur om mee te combineren.

Bij elkaar passende tafels, kasten, bijzettafeltjes en tv dressoirs kunnen eenheid creëren in je interieur. Je mooie accessoires en spulletjes stel je tentoon in bijvoorbeeld een kersenhouten vitrinekast.

Combineer je kersenhouten salontafel

Combineren is de sleutel tot een perfect interieur. Hieronder vind je enkele combineertips voor je kersenhouten salontafel.

  • Combineer je kersen meubelstuk met diverse houten of andere warme accessoires. Door hier en daar wat consistente accenten aan te brengen, creëer je een mooie sfeer.
  • Gestreepte of gebloemde gordijnen matchen mooi bij kersen meubelen en zorgen voor een levendige uitstraling binnen je interieur.
  • Je kersenhouten salontafel kan geplaatst worden op een mooi tapijt. Een wit tapijt biedt een transparante en neutrale ondergrond voor je salontafeltje.
  • Je kunt kersenhout ook combineren met andere soorten warm hout, zoals eikenhout. Dit komt goed tot recht in een landelijk interieur. Je kunt zelfs je salontafel combineren met een notenhouten salontafel om een speels effect te creëren. Denk bijvoorbeeld aan twee kleinere tafels in verschillende vormen.

Kies met zorg

Salontafels lijken op het eerste gezicht niet de meest in het oog springende meubelstukken in je woning, maar bedenk wel dat een kersenhouten salontafel vaak in het midden van een woonkamer geplaatst wordt. Er wordt een hoekje gecreëerd waar een salontafel als middelpunt wordt omringd door banken, kasten en een tv. Je salontafel kan dus erg opvallen en de boventoon voeren in je interieur. Kies een design uit dat naadloos aansluit bij je huidige interieur en werkelijk iets toevoegt.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.