Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging

Bontkussens & bontkleden

42 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Schapenvachten & koeienhuiden = natuurlijke touch

Met schapenvachten & of koeienhuiden op de vloer geef je je interieur snel een nieuwe look. Er is een ruime keuze aan tapijt en vloerkleden, in alle kleuren en met ontwerpen - van traditioneel tot ultramodern. Maar de koeienhuid als woonaccessoire is een echte eyecatcher.

Mooie schapenvachten & koeienhuiden geven een stoere look aan je interieur. Daarnaast kan hij - gecombineerd met de juiste woonaccessoires en meubels – een mooi zacht geheel vormen. En door de variaties in tinten, vormen en afmetingen van de koeienhuid, kan hij iedere woonstijl verrijken.

Dierenvel vloerkleden

Een dierenvel op de grond leggen kan je zien als een terugkeer naar de 19e eeuw. Toentertijd brachten welgestelde reizigers vachten van tijgers en leeuwen mee uit Afrika en India om er hun bibliotheek mee te verfraaien. Maar vandaag de dag zijn er veel meer mogelijkheden, zonder beschermde diersoorten te bedreigen! Koeienhuiden, IJslandse schapenvachten, kalfshuiden of rendierhuiden verrijken onze interieurs met stijl.

Schapenvachten & koeienhuiden

We gebruiken huiden al veel in ons interieur, in de vorm van leren stoelen, fauteuils en banken. Dus waarom niet een vacht of huid? Vloerkleden van koeienhuid zijn beschikbaar in vele designs, maten en uitvoeringen. Gestikt of geweven, of gewoon op maat gesneden. De meeste kleden in koeienhuid hebben een rug in dik vilt. De standaard maten zijn meestal 120 x 180 cm, 170 x 240 cm en 200 x 300 cm.

Met of zonder de koeienvacht?

De vele kleurschakeringen van koeienvacht of schapenvacht bieden de mogelijkheid een kleed te kopen dat op een natuurlijke manier bontgekleurd is. Een kleed gemaakt van aan elkaar gestikte vierkanten of ruiten koeienvacht kan een prachtig accent zijn in een elegante herenkamer, samen met stoelen of fauteuils uit natuurlijk leer. Ook gelooide koeienhuiden in hun natuurlijke vorm kunnen een stijlelement zijn. Zo’n huid werkt als unieke eyecatcher in de ruimte.

Harig?

Nog hariger en zachter zijn schapenvachten. Heerlijk warm op de vloer of als stijlelement in een stoel of op een bank. Rendiervellen zijn bijvoorbeeld juist minder wollig en pluizig en passen beter in strakkere interieurs.

Liever geen harig kleed?

Als je liever geen harige schapenvachten & koeienhuiden op vloer legt, zijn er ontelbare mogelijkheden in gewoon leer. Je kunt kiezen uit een moderne, strakke look, of een vintage look. Glad en glanzend, of ruwer. In natuurlijke kleuren of geverfd. Passend bij een bank of juist niet! Afstekend tegen het tapijt, tegen een tegelvloer, of in harmonie met elkaar.

Het design van koeienhuiden

De ontwerpen die nu verkrijgbaar zijn zullen je zeker stof tot nadenken geven.

  • Er zijn vloerkleden beschikbaar die geweven zijn uit lange repen leer koeienhuid. In glanzend zwart kan dit kleed een focus zijn in een minimalistisch interieur.
  • Maar een vloerkleed in repen bruin natuurlijk leer, kan door de kleurschakering een kamer opwarmen. De kleuren gaan van lichtbruin over roodbruin tot diep donkerbruin. Kun je het koeienvel al zien liggen voor de open haard?
  • Een gekleurde schapenvacht of koeienhuid kan ook een heel apart effect afgeven in je interieur. In zilver, bijvoorbeeld, of afwisselende vierkanten zilver en zwart. Daarnaast is een koeienhuid kleed in kleuren als grijs of lichtbruin en donkerbruin, ook een mooie en natuurlijke toevoeging aan je huis.
  • Geometrische ontwerpen op het kleed zijn ook mogelijk.
  • Het hoeft bovendien niet bij een klein formaat te blijven! Er bestaan huiden in allerlei afmetingen, tot zelfs kamerbreed tapijten, in het design van een koeienhuid!
  • Handige en gemakkelijke bezorging

    Gratis retourneren tot 31.1.’23

    Klantenservice +31(85)8889079