Delen

Christmas-Table_Top-bnr_NL

Waar denk jij aan als je aan kerst denkt? Kerst is een feest van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Iedereen neemt even een time-out van de dagelijkse beslommeringen om tijd met elkaar door te brengen. Met z’n allen aan de mooi gedekte kersttafel om bij te praten, naar elkaar te luisteren, te lachen en te genieten van het kerstdiner. En omdat dit zulke bijzondere momenten zijn, besteden we natuurlijk extra aandacht aan de aankleding van de tafel. Maak dit jaar van kerst weer een schitterend en magisch feest, waar iedereen met warme gevoelens op terug zal kijken.

Zet je mooiste servies op tafel en laat je kristallen glazen en glanzende bestek schitteren in het kaarslicht. Door aandacht te besteden aan details, zoals het tafelkleed, tafelnaamkaartjes, menukaarten, servetringen, kandelaars en kerststukjes, maak je van het kerstdiner iets heel bijzonders. De mooiste en persoonlijkste kerstdecoraties maak je natuurlijk zelf. In deze DIY tafeldecoratie-special geven we je alvast een paar eenvoudige ideeën voor grootse effecten.

Christmas-Table_1_NL

Stijlvolle bestekpochetten

Christmas-Table_Header-icon_NL

Een eenvoudig en stijlvol zelfgemaakt bestekpochet op tafel is een elegant detail dat je kersttafel net dat beetje extra geeft. Vouw de pochets van papier of naai ze van stof. Zorg er voor dat alle pochetten er hetzelfde uitzien en dat ze mooi bij het tafelkleed en de servetten passen. Uiteraard mogen kerstmotieven niet ontbreken. Je kunt denken aan kleine kerstballen, glanzende linten of fonkelende lovertjes. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een unieke tafeldecoratie!

 

Servetringen

Christmas-Table_Header-icon_NL

Op een feestelijk gedekte tafel mogen servetringen niet ontbreken. Gebruik voor de kersttafel klassieke gouden of zilveren ringen en versier ze met sterren of andere kerstdecoraties. Eenvoudige en feestelijke servetringen maak je met een paar mooie linten. Neem een mooi breed lint van glanzende stof of organza en bind het in een mooie strik om je opgerolde servet. Ook kun je je servet en bestek samen binden: leg je bestek op een servet, wikkel er een  rood lint omheen en steek er een takje hulst tussen.

Christmas-Table_4_NL

 

Christmas-Table_3_NL

Sierlijke decoraties uit de natuur

Christmas-Table_Header-icon_NL

Versier de tafel met natuurlijke decoraties voor een stijlvolle en warme uitstraling. Denk aan walnoten, kaneelstokjes, steranijs, gedroogde sinaasappelschijfjes, rode appeltjes, dennenappels, hulsttakken en mos. Laat je inspireren door de natuur en stem de decoraties af op het kleurenpalet van je kersttafel. Noten en steranijs passen bijvoorbeeld mooi bij goud. Hulsttakken en mos passen goed bij een traditionele kersttafel in rood en groen.

 

Sterren op het tafelkleed

Christmas-Table_Header-icon_NL

Een origineel idee om eenvoudig een groots effect op je tafelkleed te creëeren! Alles wat je nodig hebt is papier, een schaar en een paar lange linten. Knip grote sneeuwvlokken uit stevig wit papier en laat ze aan mooie rode of zilveren linten op verschillende hoogtes langs de tafel hangen. Neem lange linten, bevestig aan beide uiteinden een sneeuwvlok en drapeer de linten over de tafel. Een feestelijk effect is gegarandeerd!

Christmas-Table_2_NL

 

Klik op de onderstaande buttons voor nog meer kerstinspiratie!

 

trees-small2
trendy-small2
kids-small2
DIY-small2

Hp-small

De sales begint vandaag

Aankomende sales