Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging

Kinderwanddecoratie

20 Producten

Wanddecoratie voor kids: Kinderposters, ingelijste prints & wandobjecten

↵↵

Voor de wanden in je kinderkamer kun je kiezen voor een subtiele tint muurverf, een vrolijk behang of een leuke wandsticker. Heb je ook wel eens gedacht aan kinderposters? Posters voor de kinderkamer zijn er in heel veel soorten, vormen, thema’s en stijlen.

↵↵

Kinderposters

Als typische posters voor de kinderkamer van een jongen zijn afbeeldingen van dinosaurussen, auto’s en dieren populair. In kinderkamers voor meisjes worden vaker afbeeldingen van prinsessen of flamingo’s gekozen. Soms is dit ook volledig omgedraaid. Laat je kind vooral lekker zelf kiezen voor een poster!

↵↵

Babyposters

↵↵

Posters voor de babykamer van een jongen zijn vaak hetzelfde als posters voor de babykamer van een meisje. De afbeeldingen zijn meestal subtiel, licht en rustig. Bijvoorbeeld zachte wolken, lieflijke patronen of dieren zien we hier veel. Het is slim om voor de babykamer zachte kleuren en patronen te kiezen, dan blijft deze ruimte een rustgevende plek voor je kind.

↵↵

Bij Westwing vind je muurposters met veel verschillende afbeeldingen. Kinderposters met dieren zijn eigenlijk voor elke leeftijd geschikt. Het leuke aan het gebruik van kinderposters, is dat je ze eenvoudig ophangt en weer vervangt als je kind andere interesses krijgt. Kinderposters zorgen op een eenvoudige manier voor een decoratief accent aan de muur, een vleugje kleur én een speelse touch.

Handige en gemakkelijke bezorging

Gratis retourneren tot 31.1.’23

Klantenservice +31(85)8889079