Klassieke fauteuils

Klassieke fauteuils

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKlassieke fauteuils

Klassieke fauteuils hebben een stijlvolle look. Ze kunnen je interieur dan ook een classy uitstraling geven. Vaak hebben klassieke fauteuils veel meer karakter dan gewone banken. Ze accentueren namelijk veel meer een bepaalde stijl. Daarbij staan ze overal leuk: in de zithoek, een leeshoekje én in de slaapkamer.

Met één fauteuil met klassieke stijl kun je trouwens heel snel en gemakkelijk je woonkamer restylen. Doordat de stijl van de fauteuil zo opvalt en je de stoel eenvoudig overal neer kunt zetten, ziet je kamer er ineens heel anders uit. Bovendien zijn klassieke fauteuils niet alleen mooi in een klassiek interieur, ze kunnen op allerlei manieren je inrichting een bepaalde stijl geven! Hoe je een bepaalde stijl aan jouw kamer geeft, lees je verderop.

Veelzijdigheid

Fauteuils met klassieke look passen eigenlijk bij ieder interieur. Of je nu een hele moderne inrichting hebt of de barokstijl in je woonkamer de boventoon voert. Je kiest gewoon de juiste klassieke fauteuils bij jouw smaak en interieur en je geeft zo heel makkelijk je interieur een frisse, nieuwe look. Naast je woonkamer kun je ook heel leuk je slaapkamer een nieuw design geven met een klassieke fauteuil.

Klassieke fauteuils voor diverse stijlen

Kies jouw gewenste look en geef je interieur meer stijl:

  • De retrolook: retro is in, dus de klassieke fauteuils uit de jaren 70 mogen van zolder gehaald worden! Echt retro zijn fauteuils met bloemenprint of fauteuils in groen, roestrood of oranje.
  • De ultra klassieke look: voor deze look ga je voor antieke fauteuils met een houten frame. Het hout van de klassieke fauteuils houd je naturel in een houtkleur en voor de stof ga je voor neutrale kleuren, zoals beige, zwart, zand of grijs. Een streepjesprint mag ook voor deze look!
  • De comfy look: voor deze look is het vooral van belang dat je het juiste model voor je klassieke fauteuil uitzoekt. Ga voor brede stoelen met brede armleunigen. Om de comfy look te benadrukken, leg je nog een extra deken over de leuning van je relaxfauteuil en leg je een fluffy kussentje in de stoel.
  • De ruwlook: deze klassieke fauteuils hebben lederen of suède bekleding, met of zonder knopen. Het stoerst zijn natuurlijk exclusieve fauteuils met koeienhuid bekleding. Je kunt er ook een leuke hocker met koeienhuid bijzetten!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.