Kledingrek op wieltjes

Kledingrek op wieltjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKledingrek op wieltjes

Picture this: een feestje hier, een etentje daar en ook iedere dag een andere outfit op het werk. De kledingkast puilt inmiddels uit van alle setjes die je voor elk nieuwe gelegenheid hebt gekocht . Zo’n extra zitbank is dan ideaal om grote hopen kleding op te gooien, maar laten we eerlijk zijn: heb je echt zin om in het weekend die hoop uit te zoeken en extra tijd kwijt te zijn aan strijkwerk? Een beetje orde creëer je met een kledingrek op wieltjes. Je weet wel, zo’n rek dat meer weg heeft van een stalen constructie op wielen.

Keep it clean

Kledingrekken kunnen al snel een rommeltje worden, maar dat hoeft natuurlijk niet. Sloddervossen gooien hier net zo makkelijk hun kleding bovenop als eerst, maar het is de kunst om een rek op wieltjes netjes te ordenen. En dat is niet zo moeilijk als dat het lijkt. Laat je inspireren en ontdek hoe je binnen no time je kledinghoek verandert in een garderobe met kleding waar zelfs stylisten jaloers op worden.

  • Verschillende kleuren kleding hang je netjes bij elkaar. Hang donker bij donker en licht bij licht. Dit is het begin van een fashionable kledingrek op wieltjes.
  • Is je kleding niet altijd even toonbaar, dan gebruik je zo’n kledingrek op wieltjes gewoon om een paar pronkstukken op te decoreren. Opvallende galajurkjes en leuke sjaals doen zelfs de meest fashionloze vrouw watertanden.
  • Net zoveel schoenen als kleding, of zelfs meer? Je schoenen schuif je onderop het kledingrek op wieltjes. Een schoenenrek en kledingrek ineen! Dat maakt het uitkiezen van je outfit helemaal makkelijk.
  • Pimp je kledingrek op wieltjes met losse linten, stukjes stof en andere woonaccessoires, voor een baldadig en schattig resultaat.

Een kledingrek kiezen

Een kledingrek kiezen kan moeilijk zijn. Het juiste rek kies je door te bedenken hoe je het gaat gebruiken. Zo’n rek op wielen is natuurlijk ontzettend mobiel. Wil je even met de bezem of stofzuiger je inloopkast schoonmaken? Dan rijd je het rek lekker de kamer uit en zwabber je erop los.

Niet alleen een rek is belangrijk. Om echte luxe te creëren, zorg je voor een ultieme fashion style. Kledinghangers zijn essentieel om je garderobe compleet te maken. Kies fancy kledinghangers voor  aan het kledingrek.

Houd je van kleur en ben je wel een creatief persoon? Dan hang je verschillende vormen en kleuren aan het kledingrek op wieltjes. Zo zie je dat zelfs een kledingrek kan zorgen voor een finishing touch!

Ontdek Westwing

Benieuwd waar je zo’n trendy kledingrek op wieltjes kunt vinden? Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop vind je een verschillende kledingrekken op wieltjes. Van metaal, kunststof of aluminium. Aan jou de keuze voor welk rek je kiest!

Voor bijpassende accessoires ben jij ook bij Westwing aan het juiste adres. Elke dag vind je nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%!

Daar wordt iedereen vrolijk van, nietwaar?