Kledingrek

Kledingrek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKledingrek

Heb je geen ruimte in de slaapkamer voor een kledingkast? Met een kledingrek kun je al je kleding ophangen zonder dat het al te veel ruimte in beslag neemt! Zet het kledingrek aan het uiteinde van je bed of in de hoek met een spiegel en je hebt zo prima overzicht van je hele garderobe! Vergeet ook niet al je schoenen netjes op een rij onder het hek te plaatsen. Zo zie je in één oogopslag welke schoenen bij je outfit passen!

Een kledingrek kan een rommelig indruk geven, maar dat hoeft niet! Hang je kledingstukken op kleur. Begin bij de donkere items van je garderobe en eindig met de lichtere kleding. Ook kun je het kledingrek gebruiken om een paar pronkstukken op te hangen die als decoratie kunnen dienen!

Soorten kledingrekken

Bij het kiezen van een kledingrek moet je je eerst bedenken hoe je het kledingrek in huis wilt gaan gebruiken.

  • Wil je er al je kleding aan hangen?
  • Wil je het kledingrek ter decoratie gebruiken om je mooiste stukken te laten zien?

Je hebt kledingrekken met wieltjes die stevig en verstelbaar zijn. Deze kledingrekken kun je gemakkelijk van de ene plek naar de ander plek verplaatsen. En door de hoogte van het kledingrek te verstellen, kun je ook zelf de hoogte van het kledingrek kiezen!

Daarnaast zijn er kledingrekken waar je de hoogte niet van kan verstellen en geen wielen onder zitten. Ben je niet van plan om het kledingrek regelmatig te verplaatsen? Dan is het een goed idee om voor een kledingrek te gaan waar geen wieltjes onder zitten. Kledingrekken van hout of steigerbuizen in de slaapkamer vallen op! Deze kledingrekken zijn stevig en vallen niet snel om. En zo maak je met behulp van

Wil je op een creatieve manier je kleding in de slaapkamer ophangen? En heb je de tijd om zelf een kledingrek te maken? Dan heb je een leuk project voor handen. Je kan het rek namelijk helemaal naar eigen wens creëren en die ook aanpassen op de stijl in je woning. Met slechts een paar materialen, die je kan vinden in de bouwmarkten, maak je jouw eigen unieke kledingrek zo.

  • Je kunt bijvoorbeeld een kledingrek met touwen vanuit het plafond hangen.
  • Een dikke lange tak hang je dan met stevige touwen op.
  • Heb je het liefst witte accessoires in je interieur? Verf de tak met witte verf! Laat het goed drogen om afdrukken van kledinghangers te voorkomen.

Het is handig om vooraf af te meten hoe breed je kledingrekken worden in de slaapkamer. Een kledingrek mag niets in de weg staan!

Kledinghangers voor op je kledingrek

Niet alleen kledingrekken zijn belangrijk. Ook de hangers waar je je kleding aan ophangt! Voor een strakke uitstraling ga je voor dezelfde kledinghangers aan het kledingrek! Denk aan een rij houten kledinghangers in de kleur bruin of wit of zilverkleurige metalen kledinghangers voor aan het kledingrek.

Welk kledingrek je ook kiest, ga voor een kledingrek dat perfect in de slaapkamer past! Maak een uniek en decoratief exemplaar zelf, of ga voor een kant en klaar stijlvol design. De verschillende opties om je kleding mooi aan op te hangen, zijn oneindig.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.