Koelkastmagneten

Koelkastmagneten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKoelkastmagneten

Magneten blijven altijd zo lekker plakken. Maar als je ze weg wilt hebben, dan is dat binnen een handomdraai geregeld. Ideaal om in huis te halen dus. Is het eerste waaraan je denkt bij magneten oubollig en ouderwets? Dan zijn de trends van de laatste tijd aan je voorbij gevlogen. Ze zijn helemaal terug.

De magneten van nu zijn mooier en hipper dan ooit tevoren. Je kent ze waarschijnlijk nog uit het huis van je ouders of grootouders. Er hing een magnetisch bord in de keuken of de koelkast was volgehangen met magneten. Puur functioneel, want de ronde, gekleurde knoppen hadden niet echt de hipfactor zoals de fancy magneten vandaag de dag doen.

Creatief met magneten

Koelkastmagneten worden tegenwoordig bedrukt in de meest uiteenlopende motieven en vormen. Dat betekent dat er een wereld van magneten aan je voeten ligt. Magneten in Delftse kleuren, in het logo van Amsterdam of glazen magneten? Je kunt ze ook laten bedrukken met motieven naar keuze. Zo heb je vanaf nu een iPhone op je koelkast. Het kan allemaal. Je kunt eindeloos variëren. Zo heeft je keuken, hal of badkamer om de week een nieuwe look. Het metalen bestandsdeel heeft het magnetische vermogen om keer op keer gebruikt te worden zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Vind je al snel dat een interieur saai wordt of toe is aan vervanging, vernieuwing of verbouwing? Dan bieden magneten uitkomst. Het is namelijk ook een perfect en creatief cadeau om te geven.

Stylingtip!
Er bestaan ook magneten in de vorm van fotolijstjes. Vul deze eenvoudig met foto’s van je beste vrienden, familie of je huisdier en maak je eigen mini collage op de koelkast. Natuurlijk zijn wisselingen aangebracht in een oogopslag.

Voor kinderen zijn koelkastmagneten hun beste vriend

Jonge kinderen kunnen hun lol niet op met koelkastmagneten. Ze vinden spelen met magneten fenomenaal! Het mechanisme dat erachter zit is niet te ontleden. “Hoe kan het dat deze dingen zo tegen de koelkast blijven plakken en andere voorwerpen niet?” De zuigende werking van een magneet is één van de grote mysteries in het bestaan van een kind. Als de magneet de koelkast nadert, begint de magneet al te trekken. Niet te verklaren! Daarnaast zijn ze stuiterproof, dus gooien en vallen doen de magneet geen kwaad.

Originele koelkast decoratie

Volgens de laatste interieurtrends mag je tegenwoordig je koelkast weer volhangen met dit decoratieve accessoire. Van een koelkastmagneet kun je een hoop plezier hebben.

  • Fijne vakantieherinneringen
    Ben jij op vakantie altijd op zoek naar een leuk souvenir? Ga koelkastmagneten sparen. Zo wordt je elke dag bij het openen van de koelkast herinnerd aan die prachtige oorden van over de wereld.
  • Praktisch memobord
    De koelkast open je meerdere malen per dag, waardoor een koelkast met magneten het ideale memobord wordt. Zo vergeet je nooit meer die verjaardag of dat ene ingrediënt.

Ontdek Westwing

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Ook kleine decoratieve spullen, zoals koelkastmagneten shop je eenvoudig en snel bij Westwing. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw magneten zijn nog maar één klik bij je vandaan!