Koloniale kasten

Koloniale kasten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKoloniale kasten

Foto’s en mooie souvenirs doen je al dagelijks herinneren aan de mooie reizen die je hebt gemaakt. Toch zou je best nog een stapje verder willen gaan, en je reislust in meer dan alleen woonaccessoires te laten zien. It’s time to take it to the next level!

Laat jouw reislust en wereldse interesse zien met koloniale kasten! Zo straalt jouw interieur pas echt persoonlijkheid en karakter uit.

Koloniale kasten: uniek & karaktervol

Met koloniale meubels haal je unieke en karaktervolle spullen in huis. Je kunt je helemaal uitleven met tafels, stoelen, kamerschermen of mooie houten kisten, maar ook met alleen een koloniale kast bereik je direct het beoogde effect.

Een koloniale kast geeft sfeer aan elke ruimte in je huis, van je woon- of slaapkamer, tot aan de hal, de keuken en zelfs je badkamer. En je hebt meteen een praktische opbergplek voor je tv, je servies, je kleding of gewoon losse spulletjes in huis.

Sfeervolle kasten van teak

De koloniale woonstijl verwijst naar de tijd van de kolonisten en wordt gekenmerkt door zware meubelen, meestal van teak hout en donker gelakt. Veel van deze meubelen zijn handgemaakt en komen oorspronkelijk uit voormalige kolonies uit Azië en Afrika. Dit maakt de kasten uniek en klassiek.

Er zijn verschillende soorten kasten die prachtig in je interieur staan.

 • Koloniale kast
  Een echte blikvanger in je interieur is een Chinese bruidskast. Deze kasten zijn veelal in het zwart of rood gelakt en zijn herkenbaar aan de typerende ijzeren elementen voorop de kast.Als je liever de inhoud van de kast wilt laten zien, dan is een buffetkast voor jou de goede keuze. Een prachtig pronkkast om bijvoorbeeld je servies in te showen.

 • Koloniale boekenkast
  Geef je boeken een mooie plek in een robuuste en klassieke boekenkast. Een gevulde boekenkast in deze stijl geeft een luxueuze uitstraling aan de ruimte.

 • Koloniaal dressoir
  Een dressoir is de perfecte oplossing als je extra opbergruimte wilt creëren, maar geen zin hebt in een enorme wandkast in je huis. Door de hoogte kan je op het dressoir mooie woonaccessoires plaatsen. Of benadruk de koloniale sfeer met een mooie groene plant.

 • Koloniale tv-kast
  Ben je geen fan van een tv in je woonkamer? Zorg dan dat je de aandacht van je tv afleidt door deze te plaatsen op een prachtig opvallend tv-meubel. Om je tv helemaal uit het zicht te houden, zet je hem in een kast.

Gevoed door je reislust geef je met een koloniale kast je interieur een warme en gezellige sfeer. Unieke, karaktervolle koloniale kasten komen in elke woonstijl, van modern tot klassiek, goed tot zijn recht.

Exclusief bij Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een prachtige koloniale kast vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan koloniale kasten. Denk kasten voor in de woonkamer, slaapkamer of in de keuken.

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw koloniale kast is nog maar één klik bij je vandaan!