Kookboekstandaard

Kookboekstandaard

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKookboekstandaard

De grootste ergernis van kookliefhebbers? Kookboeken die dichtklappen of vies worden tijdens het koken of bakken. Gelukkig is dit probleem heel makkelijk te voorkomen met een kookboekstandaard!

Handig hebbeding en oppepper voor je keuken ineen!

Onmisbaar voor iedereen die van koken houdt: een kookboekstandaard. Met een standaard blijft je kookboek precies zo staan zoals jij wilt, namelijk rechtop. En dat is wel zo handig als net je handen vol met beslag zitten of je bezig bent met snijden. Dankzij een kookboekstandaard kunnen kookboeken niet dicht vallen of naar een andere bladzijde omslaan. Zo heb je altijd het juiste recept bij de hand. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je mooie boeken niet meer vies worden. Want zeker je lievelingskookboeken wil je zo lang mogelijk kunnen gebruiken en mooi houden. Naast dat een kookboekhouder heel handig is, is het ook een aanwinst voor je keuken. Want wat staat zo’n standaard mooi op het aanrecht. Kookboekenstandaards zijn er in veel verschillende modellen, passend bij iedere keuken en elke smaak. Verkrijgbaar in strak chroom of landelijk hout, in stijlvol wit of in een vrolijke kleur. Op zichzelf al prachtig om neer te zetten en om naar te kijken, maar met je lievelingskookboek erin tentoongesteld is dit een plaatje op je aanrecht. Zo krijg je gelijk zin om wat lekkers klaar te maken.

Niet alleen voor op het aanrecht

Dacht je dat de keuken de enige plek in je huis is om een kookboekhouder te gebruiken? Nee hoor, deze standaard is van veel meer markten thuis. Een kookboekstandaard is ook heel geschikt als houder voor tijdschriften of kranten. En raak je je boekenlegger altijd kwijt? Zet dan je leesboek in de kookboekenstandaard en je vergeet nooit meer waar je gebleven was. En een kookboekstandaard is ook ideaal om mooie afbeeldingen of persoonlijke foto’s in te zetten. Het leuke is dat je zo elke dag kunt variëren. Van vrolijk groen met bloemen voor op de eerste zonnige lentedag tot een romantische foto voor op Valentijnsdag. Zo maak je met een kookboekstandaard je eigen persoonlijke expositie. Een origineel idee voor in de woonkamer. Een echte alleskunner dus, deze kookboekstandaard!