Koperen kandelaar

Koperen kandelaar

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKoperen kandelaar

Kandelaars worden al eeuwen gebruikt en nog steeds zijn ze erg populair. Inmiddels dienen ze steeds vaker als accessoire, maar worden ze ook nog altijd functioneel gebruikt door er een kaars in te zetten en op te branden. Vooral de koperen kandelaar is erg in trek, voornamelijk vanwege zijn robuustheid en verscheidenheid aan designs. Deze koperen kandelaars zijn daardoor ontzettend leuk in de huis-, eet- en slaapkamer.

De koperen kandelaar is daarnaast in de gekste vormen te vinden. Van varianten die slechts plaats bieden voor een enkele kaars tot modellen die wel negen kaarsen ondersteunen, het is maar net hoeveel licht je nodig denkt te hebben. Je kunt er natuurlijk ook gewoon geen kaarsen in stoppen en de koperen kandelaar gebruiken als sfeervol accessoire. Koperen kandelaren bieden legio mogelijkheden!

koperen kandelaar witte kaarsen bronskleurig goud brocant shabby

Koperen kandelaar: lichtbron of accessoire?

De koperen kandelaar als koperen kaarsenstandaard gebruiken? Dat kan! Bijvoorbeeld als je eens een avondje sfeervol op de bank wilt zitten met je geliefde en daar geen lampen bij wilt hebben. Zet een koperen kandelaar op tafel, zet er wat kaarsen in en je creëert onmiddellijk een heerlijke sfeer. Vooral lekker op winteravonden die vaak erg donker zijn, maar ook op een warme zomeravond in de tuin kun je de koperen kandelaar prima gebruiken. Gebruik dus eens wat kaarsen om sfeer te creëren en laat die lampen uit! Je kunt naast een kandelaar ook gaan voor koperen accessoires. Deze geven ontzettend veel sfeer en combineren goed met andere kleuren als goud.

koperen kandelaar vaasje oosterse look modern klassiek

Niet alleen op functioneel vlak is de koperen kandelaar handig. Op een salontafel, op een kast of op een eettafel is een kandelaar tevens een prachtig accessoire dat ook zonder kaarsen in de spotlight staat. Niet alleen kaal is deze kandelaar een aandachtstrekker, ook kun je er andere voorwerpen in doen voor een artistiek resultaat. Bovendien maakt het niet langer uit of je een klassiek of modern interieur hebt, want zowel moderne als antieke modellen zijn tegenwoordig te vinden.

koperen kandelaar kaarsenhouders drie brons moderne stijl

Doe eens gek met een kandelaar van koper

Je kunt zo ontzettend veel met een koperen kandelaar, dat de mogelijkheden je wellicht wat overdonderen. Vandaar hier een overzichtelijk lijstje met de leuke dingen die je met zo’n kaarsenstandaard kunt doen.

  • Buiten: heb je er ooit wel eens aan gedacht om een kandelaar buiten te zetten? Zo creëer je op eenvoudige wijze wat sfeer in je tuin.
  • Versieren: versier zelf eens een kandelaar naar wens. Hoewel er al ontzettend veel excentrieke designs bestaan, is je eigen creatie pas echt uniek!
  • Cadeau: geef eens een koperen kandelaar cadeau. Accessoires zijn nou eenmaal leuke cadeaus, waar bovendien iedereen blij van wordt.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

koperen kandelaar scandi stijl pastelkleuren vaasjes