Krantenbak

Krantenbak

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKrantenbak

Wat vroeger als een noodzakelijk kwaad in een hoek van de kamer stond, is tegenwoordig verworden tot een waar decoratief item: de krantenbak. Van rondslingerende kranten of verfrommelde tijdschriften kan daarom gaan sprake meer zijn.

Herken je deze alledaagse problemen? Vast wel! Mensen die op bezoek komen, mogen voortaan zien welke kranten en tijdschriften jij leest. Ook boeken worden moeiteloos in het woonaccessoire opgenomen. Literatuur en lectuur bij elkaar, voor een gezonde portie dagelijks leesvoer.

De krantenbak is terug van nooit weggeweest

Voor sommigen klinkt de krantenbak ongetwijfeld als een hopeloos achterhaald object, ouderwets, outdated en niet van deze tijd. Laat aan deze misvatting dan definitief een einde komen: hij is terug! Wist je bijvoorbeeld dat de oplage van verschillende tijdschriften het afgelopen jaar is gestegen en dat nog steeds miljoenen Nederlandse huishoudens dagelijks de krant lezen?

Een krantenbak is dus alles behalve uit de tijd. Sterker nog, hij leeft als nooit tevoren! De krant die dagelijks bij jou op de mat valt, krijgt met een apart rek een vaste plek. Dat geeft rust en orde in huis en met de wildgroei van tijdschriften wordt zo definitief korte metten gemaakt.

Kranthouder: functionaliteit en een woonaccessoire ineen

De allure die een goedgevuld tijdschriftenrek of volle krantenhouder geeft aan jouw woonkamer wordt door menigeen onderschat. In harmonie met de rest van jouw meubels is dit modieuze item de blikvanger van jouw zithoek. Je weet hoe het gaat bij de tandarts of de kapper. Als je bezoek hebt dat even zit te wachten, dan is een krant of tijdschrift zo gepakt. Zodoende biedt je jouw gasten met een krantenbak ook de mogelijkheid om zichzelf te vermaken als je bijvoorbeeld even bezig bent in de keuken.

De unieke status die jouw krantenbak of tijdschriftenrek in jouw woonkamer heeft verworven, kan er zelfs toe leiden dat je weer een abonnement op een tijdschrift neemt. Want een gevuld tijdschriftenrek staat niet alleen erg leuk in jouw woonkamer, maar nodigt ook uit om weer echt de tijd te nemen voor het lezen van jouw favoriete tijdschrift. Alle voorgaande edities bewaar je keurig geordend in het rek, want jouw tijdschriften mogen gezien worden. En wat dacht je van de krant? Het nieuws van vandaag is immers de geschiedenis van morgen. Met die kennis is jouw krantenbak een toegangspoort tot historie. Dat doet jouw idee van een voorheen zo normaal meubelstuk waarschijnlijk voorgoed veranderen.