Kunststof hondenmand

Kunststof hondenmand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorKunststof hondenmand

Hup, in de mand! Als je jouw hond in de mand stuurt dan wil je wel dat dit een mooie, comfortabele mand is.  

Met welke mand maak jij je hond blij? Ga je voor een kunststof, rieten of plastic hondenmand? Ontdek welke mand het beste bij jouw huisdier past.  

 

Een comfortabel hondenbed

Een kunststof hondenmand vormt een prima slaapplaats voor uw hond, maar het biedt uw viervoeter ook een plek om zich even rustig terug te kunnen trekken. Hondenmanden zijn er in vele variaties. Veel gebruikte materialen zijn riet en kunststof. Daarnaast is een hondenmand verkrijgbaar in verschillende groottes. Dit heeft twee belangrijke redenen:

  • Ten eerste is geen hond hetzelfde! Er zijn verschillende rassen honden en elk verschilt in afmeting.
  • Een andere reden is dat je de mand kunt laten meegroeien met je hond. Zo kun je vanaf pup tot volwassen hond een kunststof hondenmand hebben die steeds hetzelfde qua uiterlijk is. Op deze manier houdt je viervoeter ook nog eens zijn eigen vertrouwde plekje in huis.

Qua vorm kunnen kunststof hondenmanden ook variëren. De meeste modellen zijn:

  • Rond,
  • ovaal,
  • vierkant of
  • rechthoekig

Afhankelijk van de schofthoogte van je huisdier kan een kunststof hondenmand een lage of een wat hogere instap hebben. Zo kan je trouwe viervoeter gemakkelijk in en uit de mand.

Een kunststof hondenmand in de kamer

Het mooie van kunststof is daarnaast dat het in iedere kleur verkrijgbaar is. Je kan zo ideaal je hondenmand afstemmen op de kleuren en stijlen van je interieur. Een kunststof hondenmand hoeft dus niet alleen maar praktisch te zijn. Kunststof hondenmanden zijn nagenoeg in iedere kleur verkrijgbaar.

Heb je een interieur met lichte kleuren, dan kun je het beste ook een hondenmand in een lichte kleur aanschaffen. Bevat je interieur veelal donkere kleuren, dan ga je waarschijnlijk voor een donker model. En om contrast aan te brengen kun je ook juist gaan voor een kunststof van een andere kleur. Hoe dan ook, jij kunt een kunststof hondenmand kiezen die precies past bij de nstijl en kleuren van jouw huis. Zo gaat de hondenmand helemaal op in het geheel.

Accessoires en interieur

Om het je hond nog eens extra comfortabel te maken kun je allerlei accessoires aanschaffen voor in en om de kunststof hondenmand. Denk aan:

  • Een hondendeken
  • Hondenkussens
  • Een voerbak
  • Hondenspeelgoed

Daarmee maak je het niet alleen gezelliger voor je hond, maar creëer je ook meer sfeer in huis. Als je dan toch gaat shoppen voor een kunststof hondenmand, kijk dan gelijk even wat je hier verder nog bij zou kunnen kopen.

Het voordeel is dat je dan ook gelijk alle kleuren op elkaar af kunt stemmen. Je kunt dan direct hondenkussens uitzoeken die goed kleuren bij je kunststof hondenmand. Ditzelfde geldt voor een hondendeken. Je hebt dan in één keer een complete set met onderdelen die allemaal goed bij elkaar passen.

Westwing online webshop

Waar vind je voor een mooie prijs prachtige accessoires voor je huisdieren? Dan ben je bij Westwing het aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires voor je huisdier. Denk aan een mand, voerbak en speelgoed.

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw prachtige hondenmand nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.