Landelijk dressoir

Landelijk dressoir

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLandelijk dressoir

Wie een landelijke uitstraling in huis wenst, kiest vaak voor veel houten meubels. Ook heldere meubels, zoals een kast in het wit of een beige muur, worden hier vaak mee geassocieerd. Wanneer je momenteel nog geen landelijke uitstraling hebt, maar dit op een subtiele wijze in je interieur wilt verwerken, kun je kiezen voor een landelijk dressoir. Landelijke dressoirs zijn vaak van hout gemaakt en zorgen voor meer sfeer in je huis.

Gebruik een landelijk dressoir in de woonkamer om je tv op te zetten, of kies bijvoorbeeld voor een massief houten dressoir in de badkamer. Het hout zorgt voor meer warmte in de kamers. Een dressoir in landelijk model is eigenlijk overal in huis te gebruiken, mits de toon van het dressoir aansluit op de rest van je meubels. Waar kun jij een landelijk dressoir goed gebruiken? Lees snel verder wat een dressoir met de sfeer in huis doet!

Een landelijk dressoir voor meer sfeer

Het feit dat het merendeel van de landelijke dressoirs van hout gemaakt is, zegt veel over de populariteit van dit materiaal. Hout heeft vaak een diepe, warme kleur, wat goed past bij een landelijk interieur. Net zoals ook een houten vloer of houten tafel bijdragen aan een verbeterde sfeer in je kamers.

Een dressoir in wit, landelijk model past in verschillende kamers. Zo kun je een landelijk dressoir gebruiken om bijvoorbeeld de saaie uitstraling van een muur op te vrolijken. Het dressoir in landelijk model zal de aandacht afleiden. Zeker als je een landelijk dressoir combineert met leuke, natuurlijke accessoires.

Accessoires bij een landelijk dressoir vinden

Vaak is het lastig om een landelijk dressoir te combineren met bijpassende accessoires. Te moderne accessoires breken de natuurlijke uitstraling van deze dressoirs, terwijl klassieke accessoires een dressoir saai kunnen maken. Het hangt van het formaat dressoir af, hoeveel ruimte je voor accessoires hebt.

Tip: zorg ervoor dat het contrast tussen modern en klassiek niet te groot wordt. Dit staat rommelig!

Leuke accessoires voor op een landelijk dressoir zouden kunnen zijn:

  • Plantjes in kleurrijke bloempotjes;
  • Een schaal of dienblad, waarop je natuurlijke accessoires combineert;
  • Gekleurde waxinelichtjeshouders.

Dit zijn vanzelfsprekend slechts een aantal voorbeelden van bijpassende accessoires. Als je een dressoir in de badkamer gebruikt, is het bijvoorbeeld veel leuker om te kiezen voor een stapeltje handdoeken of een zeeppompje. Dit geeft een speels effect en maakt je badkamer gegarandeerd gezelliger.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.