Landelijk tv meubel

Landelijk tv meubel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLandelijk tv meubel

Breng rust in je huis met de landelijke stijl! Landelijke meubels, waaronder een landelijk tv meubel, zijn meestal wit, beige of lichtgrijs. Deze neutrale natuurtinten zorgen voor een ware oase van rust in je kamer. Heerlijk als je na een lange dag op het werk thuiskomt en gewoon wilt relaxen op de bank.

Landelijke tv meubelen zorgen er samen met andere meubels in landelijke stijl voor dat je huis een warme sfeer krijgt. Je kunt je huis heel gemakkelijk omtoveren tot een landelijk huis, omdat de landelijke meubels nu volop verkrijgbaar zijn. Het is namelijk een echte trend van deze tijd! Ontdek hoe je jouw landelijk tv meubel helemaal hip maakt

Tinten voor je landelijk tv meubel

Tv meubelen in landelijke stijl zijn meestal neutraal van kleur. Hiermee zijn ze ideaal te combineren in een interieur met een andere stijl of opvallendere kleuren. Neutrale kleuren zoals wit, zand of lichtgrijs gaan namelijk samen met alle bedenkbare kleuren.

Landelijke tv meubels hoeven echter niet per se in de kleur wit, zand of lichtgrijs gekleurd te zijn. Als je al jouw meubelen, inclusief jouw landelijk tv meubel, in deze kleuren hebt, wordt je kamer al snel een platte en saaie bedoeling. Je mag gerust met wat andere tinten werken om een persoonlijke touch aan de landelijke stijl te geven!

Tinten die goed samengaan met je landelijk tv meubel zijn:

  • Pasteltinten: lila, zachtroze, lichtgroen en lichtblauw. Alle lichte tinten passen perfect bij je landelijke tv meubel. Wil je niet dat je landelijk tv meubel te zoetsappig wordt? Werk dan met accessoires in pasteltinten ín je landelijk tv meubel.
  • Rosé goud: deze trendkleur zie je vooral in woonaccessoires. Mandjes, kaarsenhouders, schalen. Fleur je landelijke tv meubel in de kleur wit, lichtgrijs of beige op met deze opvallende, maar serene kleur.
  • Antraciet en camel: als je al jouw meubels in de kleuren wit hebt, is je interieur al snel erg licht. Met wat hardere kleuren, zoals antraciet en camel, zorg je voor een mooi contrast in je huiskamer. Antraciet en camel zijn aardse tinten, dus ze gaan goed samen met de neutrale tint van jouw landelijk tv meubel!

Maak jouw eigen landelijke meubels

Wil je met de landelijke stijltrend meegaan? Ga dan aan de slag met oude eiken meubels. Schuur en verf deze en ze doen direct dienst als landelijke meubels. Geef de meubels een bijzondere touch door de knoppen en handvaten te vervangen door robuuste bronskleurige knoppen en handvaten. Leg op houten stoelen zachte kussens met een vrolijk printje en speel met je landelijk tv meubel met kleur door bijvoorbeeld het bovenblad lichtbruin te maken en de kast zelf wit te verven.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.