Landelijke eethoek

Landelijke eethoek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLandelijke eethoek

Hou jij van een landelijk interieur en wil je dat meer terugzien in je woning? Begin dan eens met een landelijke eethoek! Lekker gezellig met de familie genieten van een heerlijke maaltijd, omgeven door een landelijk karakter. Wat wil je nog meer?

Landelijk wonen is populair. En gek is dat niet, want er zijn prachtige landelijke meubelen en accessoires te verkrijgen die je woning voorzien van een prachtig landelijk jasje. Alles is mogelijk met het landelijke wonen, of je nu meer naar klassiek of modern neigt, er is voor ieder wat wils! Wil jij meer weten over landelijk wonen, en ben je benieuwd hoe je een landelijke eethoek in je woning plaatst? Lees dan verder!

Verrassend uit de landelijke (eet)hoek komen

Een eethoek voorzien van een landelijke stijl is niet voor iedereen weggelegd. Ben jij iemand die creatief is en op zoek is naar een eethoek om je vingers bij af te likken? Geef de landelijke eethoek dan een kans. Heb je een moderne eethoek die je landelijk wilt aankleden? De strakke lijnen en de warme, landelijke materialen zorgen voor een frisse en knusse eethoek. Je man en kinderen kunnen niet wachten om aan tafel te schuiven in je nieuwe, landelijke eethoek!

Om je landelijke eethoek vorm te geven begin je natuurlijk met een mooie tafel. Een witte houten tafel, aangekleed met landelijke eetkamerstoelen die hetzelfde design hebben als de tafel, vormen een goede basis voor je landelijke eethoek. De stoelen kunnen nog voorzien worden van een mooi sierkussentje om het helemaal af te maken. Een aantal brocante woonaccessoires kunnen in de eethoek geplaatst worden, en een oud, landelijk accessoire, omringd door wat mooie bloemetjes, komen op het tafelblad. Tip: plaats niet teveel accessoires op het blad, want het blad zelf geeft ook al een mooie landelijke uitstraling aan je tafel.

Creëer de perfecte landelijke eethoek

Geen zorgen, streven naar perfectie is menselijk! We hebben hier een aantal tips die je op weg kunnen helpen bij het creëren van de perfecte landelijke eethoek. Succes!

  • Combineer oude en nieuwe decoratie voor het aankleden van je landelijke eethoek. Houd er wel rekening mee dat de kleuren bij elkaar passen en dat je de kamer niet versiert met te veel verschillende accessoires.
  • Nog op zoek naar een aantal puntjes op de i? Probeer dan eens een hanglamp van een rieten mand boven je eettafel op te hangen.
  • Ruimte over? Plaats een klein, rond tafeltje met vier stoelen in de hoek van de kamer. Dit geeft een knus gevoel en kan gebruikt worden voor het drinken van een koffietje of het spelen van een potje kaarten.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.