Landelijke kasten

Landelijke kasten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLandelijke kasten

Op zoek naar meubels met een robuust doch klassiek uiterlijk? Dan ben je bij landelijke kasten aan het juiste adres. Zo’n landelijke kast staat niet alleen leuk bij klassieke dressoirs, maar kun je tevens op moderne manieren gebruiken door er bijvoorbeeld een tv in te zetten. Door te kiezen voor landelijke kasten heb je het idee heerlijk landelijk te wonen, terwijl je toch zeer functionele en prachtig ogende meubelen in huis haalt.

Of je landelijke kasten nou gewoon mooi vindt of ze vooral vanwege hun functionaliteit wilt gaan gebruiken, voor iedere wens is een passende kast te vinden. Groot, klein, breed, smal, in felle kleuren of juist in zachte tinten, je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaan landelijke kasten die deze kenmerken bezitten. Kies je voor kasten met landelijke stijl, dan zal de landelijke sfeer van je woonkamer afspatten.

Landelijke kasten met persoonlijkheid

Landelijke kasten hebben vooral geen gebrek aan persoonlijkheid. Ze ademen niet alleen sfeer uit, maar worden al snel een levendig onderdeel van de woonkamer. Ze springen in het oog, maar zijn tegelijkertijd erg functioneel. Landelijke kasten trekken de aandacht alleen als jij dat wilt, bijvoorbeeld door een excentriek design. Als jij ze vooral functioneel in wilt zetten, dan kies je natuurlijk gewoon voor landelijke kasten in een lichte, onopvallende tint.

Bovendien krijgen landelijke kasten pas echt sfeer als je er wat leuke tierelantijntjes in zet. Vazen en kommen met inhoud doen het vaak goed, maar ook kaarsjes geven de kast nog meer sfeer. Daarnaast misstaat een likje verf ook niet, mits je de aandacht echt op jouw landelijke kast wilt vestigen. Zet er tevens wat leuke familiefoto’s in: zo creëer je echt een unieke ervaring in je woonkamer.

Verschillende manieren om landelijke kasten te gebruiken

Er zijn zoveel manieren om landelijke kasten in te zetten, dat het bijna te veel is om op te noemen. Denk eens aan de volgende toepassingen:

  • Tv-kast: Een landelijke kast is ideaal als tv-meubel. De tv staat voortaan veilig en tegelijkertijd kun je van de omliggende opbergruimte genieten. Ook zet je eenvoudig wat sfeervolle kaarsjes rondom de tv, gewoon voor wat extra gezelligheid.
  • Opbergkast: Als jij jouw spullen op een functionele doch sfeervolle manier wilt opbergen, dan zijn landelijke kasten dé oplossing.
  • Keukenkast: Ook in de keuken misstaat een landelijke kast niet. Gebruik ze bijvoorbeeld om eten of je servies in op te bergen. Handig!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen!