Landelijke woonaccessoires

Landelijke woonaccessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLandelijke woonaccessoires

Wil jij je interieur in een nieuw jasje steken? Heb je al een landelijk interieur, maar wil je deze verfraaien met nog een aantal nieuwe landelijke accenten? Dan zijn landelijke woonaccessoires echt iets voor jou. Deze accessoires bieden de uitstekende mogelijkheid om je interieur wat landelijke accenten te geven.

Landelijke woonaccessoires kunnen bijdragen aan een begin van een landelijk interieur of juist een bestaand landelijk interieur nog meer verfraaien. Wil jij heerlijk tot rust komen in een woonkamer met een landelijke stijl? Wacht dan niet langer en begin met het aankleden van je interieur. Landelijk wonen is aan te raden voor iedereen!

Laat landelijke woonaccessoires je sfeer bepalen

Voor een landelijk interieur zijn natuurlijk landelijke meubels nodig. Deze vormen een goede basis voor je interieur, maar als je een echte landelijke sfeer in je interieur wilt overbrengen, heb je toch de juiste landelijke woonaccessoires nodig. Door op een aantal plekken binnen je woning subtiele woonaccessoires te plaatsen, creëer je al snel een landelijk design. Laat je creativiteit dus de vrije loop!

Een aantal veelgebruikte landelijke woonaccessoires die terug ziet in een landelijk interieur zijn de volgende:

  • Windlichten. Deze lichten kunnen in een modern jasje of juist in een houten jasje gestoken worden. Een moderne stijl komt goed tot zijn recht in een landelijk interieur, maar als er nog weinig houten accenten in je woonkamer staan, is een houten windlicht wellicht een betere optie.
  • Een tempelsteen. De tempelsteen is vaak zandkleurig en dit landelijk woonaccessoire geeft een heel eigen karakter aan het interieur.
  • Landelijke woonaccessoires in de vorm van plaids. Een plaid in het taupe doet het vaak erg goed in een landelijk interieur en is een razend populair landelijk woonaccessoire. Je interieur wordt op subtiele wijze toch een stuk landelijker.
  • Plaats een grote witte kast in de woonkamer. Het mooiste is het als de kast van onbewerkt hout is gemaakt. De witte kleur geeft een open en rustige uitstraling aan de woonkamer en daarmee is dit landelijk woonaccessoire eigenlijk niet weg te denken uit het landelijke interieur.

Landelijk wonen

Een landelijk interieur straalt rust en openheid uit. Witte accenten binnen je interieur zijn aan te raden aangezien dit bijdraagt aan de rust in je interieur. Even ontspannen in de woonkamer na een zware dag op werk? Kom heerlijk bij in je landelijke woonkamer vol landelijke woonaccessoires en laad je batterij even op voor de volgende dag!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.