Lange tafels

Lange tafels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLange tafels

De kinderen worden ouder, krijgen vriendjes of vriendinnetjes en jullie zitten met steeds meer mensen aan tafel. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar waar moet iedereen zitten? Tijd voor lange tafels! Lange tafels bieden genoeg zitplekken voor het hele gezin en elke gast. Met lange tafels in huis kan iedereen mee-eten.

Lange tafels komen eigenlijk altijd van pas. Tijdens het kerstdiner, met verjaardagen of in de zomer tijdens gezellige barbecues in de tuin. Als je een lange tafel in huis hebt, is er altijd genoeg plek voor iedereen om mee te eten. Of je nu gaat voor antiek, design of zelfs zelfgemaakt, lange tafels zijn onmisbaar!

Altijd feest

Met een lange tafel in huis kun je altijd feestvieren. Wat is er nu gezelliger dan met zijn allen eten met het hele gezin, familie of vrienden? Als iedereen naast elkaar en tegenover elkaar zit, kan er bijgepraat worden en is straks iedereen weer op de hoogte van alle nieuwtjes en roddels. Dek de tafel met een mooi kleed, kaarsen en bloemstukken en een fantastisch diner kan beginnen. Tijdens het gezamenlijke diner van een bruiloft bijvoorbeeld, zijn lange tafels onmisbaar. Of nodig iedereen uit voor een afstudeerfeestje en de gasten kunnen aanschuiven aan een gezellige tafel om even wat te drinken en te eten.

Niet zo veel ruimte in huis? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden om als het nodig is toch een lange tafel te creëren! Denk bijvoorbeeld aan een eettafel die je kunt verlengen met een tussenstuk. Is het een gewone dag, laat je de tafel op zijn normale lengte. Komen er mensen eten of vier je bijvoorbeeld een verjaardag, dan is de tafel zo uitgeschoven tot één lange tafel! Met lange tafels wordt het feest nog gezelliger.

Lange tafels in elk huis

Ook als je niet zo veel ruimte hebt, is het dus mogelijk om gebruik te maken van lange tafels. Wil je in jouw huis ook graag een lange tafel maar weet je niet zo goed hoe? Lees hier wat leuke tips!

  1. Heb jij een landelijke woonstijl in huis? Met een lange tafel in de keuken met een bank tegen de muur en stoelen aan de andere kant ontstaat er een gezellige eethoek.
  2. Ook in een design eetkamer of keuken staan lange tafels erg mooi. Kies voor metaal of kunststof om de tafel helemaal op te laten gaan in het interieur.
  3. De eetruimte optimaal benutten? Kies dan voor een lange tafel met een hoek er in! Zo kan aan elke kant iemand zitten en kun je al je gasten uitnodigen voor een lekker etentje.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.