Laptop accessoires

Laptop accessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLaptop accessoires

Handig, zo’n nieuwe laptop! De draadloze en daarom mobiele versie van de desktop computer die je overal mee naartoe kunt nemen, kun je overal gebruiken. Omdat je de laptop waarschijnlijk actiever zult gebruiken in deze tijd van bedrijvigheid op hoog tempo, vergemakkelijkt de aanschaf van laptop accessoires deze mobiliteit wellicht.

Niet alleen in het kader van mobiliteit kunnen laptop accessoires handig zijn, maar ook met oog op het maximale halen uit je laptop. Verbeter jouw laptopbeleving!

Handige accessoires

Als we net onze nieuwe laptop hebben aangeschafd, zijn we de eerste maanden erg voorzichtig ermee. We willen niet dat het bekrast, stof vangt of vies wordt. Een van de eerste laptop accessoires die je dus echt moet hebben, is een laptophoes of -sleeve. Deze hoezen, meestal gemaakt van siliconen of kunststof, behoeden je laptop voor schade of dergelijke gebeurtenissen. Daarnaast zijn de hoezen vaak ook krasvast en blijven die in goede staat gedurende lange tijd.

Mobiele laptop accessoires

Heb je meerdere laptop accessoires die je met je mee wilt dragen? Misschien is een laptoptas een beter alternatief op de hoes. Met de laptoptas verplaats je gemakkelijk je laptop en de laptop accessoires en zijn ze goed beschermd. De laptoptas biedt extra vakjes waar je accessoires, zoals je oplader, een USB stick en geheugenkaarten kwijt kunt. Een compleet pakket dus!

Laptop accessoires voor thuis

Voor het thuisgebruik van laptops zijn laptopstandaarden ook erg aan te raden laptop accessoires. Zo’n standaard zorgt ervoor dat je laptop op een gekantelde verhoging komt te staan, waardoor het scherm precies op ooghoogte komt te zitten en je makkelijker bij het toetsenbord komt. De standaard heeft soms een extra koelventilator, zodat jouw laptop makkelijk de geproduceerde hitte kan afvoeren.

Entertainment

En er zijn nog veel meer handige laptop accessoires. Ben je veel onderweg met je laptop om te werken misschien? Schaf een set oordopjes aan. Geniet altijd en overal van stilte of je eigen muziek.

Synthethische doekjes en een vloeistoffer zijn daarnaast essentiële laptop accessoires die je ook altijd mee kunt nemen om je laptop in topconditie te behouden. En wat opslaggeheugen gebruikt ben je vast wel gebaat bij het hebben van een externe harde schijf?

In het rijtje van laptop accessoires mag de muis natuurlijk niet missen; het alternatief op het tracking mouse pad van je eigen laptop. Met een muismat erbij kun je op de lekker ouderwetse manier gebruikmaken van jouw laptop!

Dit waren enkele basic laptop accessoires, maar het aanbod aan laptop accessoires is nog veel groter. Met welke accessoires ga jij jouw laptop uitbreiden?