Laptop docking station

Laptop docking station

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLaptop docking station

De laptop is een handig en licht alternatief op de desktop computer en kun je overal mee naartoe nemen. Maar net zoals met een desktop computer kan lang erachter zitten in een bepaalde houding zorgen voor onwennige kwaaltjes. Met een laptop docking station moeten deze kwaaltjes tegen worden gegaan.

Als je thuis veel in de weer bent met je laptop, is een laptop docking station een orthopedisch verantwoorde oplossing. Kom alles te weten over waarom deze kantooraccessoire eigenlijk zo belangrijk is.

Praktisch & erg handig

Een laptop docking station is een verhoging voor je laptop die je op de tafel neer kunt zetten. Met een simpele klik zet je de laptop hierop vast en kun je je laptop docking station in de hoogte en lengte verstellen. Daarnaast voorziet een laptop docking station ook in vele extra’s.

Automatisch opladen

Ten eerste zorgt het laptop docking station ervoor dat je laptop bij bevestiging automatisch oplaadt. Aan de achterkant van het laptop docking station zit een oplaadgat, wat je aansluit op netspanning. Op het oppervlak van het laptop docking station zit een plug, waardoor de stroom naar de accu wordt geleid. Je laadt je laptop dus zonder problemen op terwijl je aan het werk bent.

Extra poorten

Ten tweede biedt het laptop docking station een aantal verschillende ingangspoorten. Hiermee maak je gebruik van extra USB-poorten als je nog meer accessoires op je laptop wilt aansluiten. Daarnaast is het laptop docking station standaard uitgerust met een extra HDMI-uitgang, zodat je middels een HDMI-kabel je laptop op je televisie of ander extern scherm aan kunt sluiten, en jij geniet van maximaal beeldkwaliteit. Wat wil je nog meer?!

Multifunctioneel

Tot slot kun je, als je een multifunctioneel laptop docking station gebruikt, een tweede multimedia-apparaat erop aansluiten om op te laden of mee te synchroniseren. Denk hierbij aan smartphones of tablets. Zo kun je met één laptop docking station meerdere apparaten opladen en onderling data uitwisselen.

Mobiel

Het laptop docking station kun je overal mee naartoe nemen, zodat je kunt genieten van een comfortabele manier van actief zijn op je laptop, waar je ook bent. Als extra accessoire zou je een draadloze muis mee kunnen nemen, zodat je de laptop vanaf een afstand bedient. Denk hierbij ook aan een extra toetsenbord. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk!

De aanschaf van een laptop docking station brengt dus vele voordelen met zich mee. Ga op onderzoek uit en kijk welk laptop docking station geschikt is voor jouw laptop!