Laptop sleeve

Laptop sleeve

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLaptop sleeve

Hij is bijna niet meer weg te denken uit ons bestaan. Of je nu een flexibele zelfstandige bent, student of werkzaam vanuit huis, de laptop is onze steun en toeverlaat. Waar je je ook begeeft, overal kun je inloggen om welke informatie dan ook op te roepen. Ligt jouw laptop net gloednieuw blinkend voor je te schitteren? En moet je er binnenkort regelmatig mee op stap? Dan kun je niet zonder laptop sleeve!

Het uitkiezen van een nieuwe laptop sleeve is als het kiezen van een nieuwe tas. Met een sleeve geef je net als met tassen de finishing touch op je outfit en laat je zien van welke stijl je houdt. Naast zijn functionaliteit is een laptop sleeve een waar mode item. Heerlijk om een nieuwe laptop sleeve te shoppen dus!

SLEEVES OP MAAT

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop sleeve, bedenk dan goed:

  • Hoe jouw uitstapjes zijn georganiseerd: kan de laptop mee in je handtas? Of heb je ook vaak reisjes naar het buitenland?

Een zakelijke globetrotter zal blij worden van een trolley met op maat gemaakte vakken voor de laptop en bijbehorende accessoires. Is het werk dichter bij huis en kun je met gemak de computer kwijt in je tas? Dan is een eenvoudige laptop sleeve in het juiste formaat een handzame oplossing.

  • Welk materiaal het beste bij jouw laptop past: zitten ongelukjes bij jou al snel in een kleine hoek, dan is een sleeve met een harde cover de beste bescherming.
  • Voor welke stijl je wilt gaan: trendgevoelig of niet, een laptop sleeve zul je lange tijd met plezier moeten kunnen gebruiken.

Let op!
De maat van een laptop sleeve is afhankelijk van het model computer. Deze maat wordt uitgedrukt in het aantal inch van je scherm. Houdt die maat goed in de gaten bij het aanschaffen van een laptop sleeve!

STIJLVOL VERSCHIJNEN MET SLEEVES

Heb je duidelijk voor ogen welke soort laptop sleeve het meest voor jou geschikt is, dan is het tijd voor het kiezen van de looks. Het materiaal, de kleur en eventueel het motief van de sleeve zetten de toon wanneer je de laptop tevoorschijn haalt.

  • Een effen leren sleeve is tijdloos en elegant; ideaal voor degene die van zekerheid houden!
  • Liever een tikkeltje pittiger? Ga dan voor een slangenprint in glanzend leer.
  • Een strak vilt is trendy, maar natuurlijk rustgevend. Iets voor de estheet!

Welke stijl of welk soort sleeve je ook kiest voor je laptop, met dit accessoire geniet je zorgeloos en stijlvol van het vervoeren van jouw alleskunner!