Latte macchiato glazen

Latte macchiato glazen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLatte macchiato glazen

Wat is het toch heerlijk dat de koffiemachines, die we tegenwoordig gewoon thuis hebben staan, nu allerlei speciale koffies kunnen maken. Als je vrij bent of gewoon op een sombere, gure dag buiten, kun je daarmee zo de lekkerste koffies op tafel toveren. Een lekkere latte macchiato bijvoorbeeld, met opgeklopte melk én melkschuim. Die smaken natuurlijk het beste uit speciale latte macchiato glazen.

Het leuke aan speciale latte macchiato glazen is dat je die mooie laagjes van je koffie ziet zitten. In een grote mok zie je alleen het melkschuim bovenop. Dat ziet er natuurlijk ook lekker uit, maar een mooie latte kan in latte macchiato glazen je echt dat luxe gevoel geven. Terwijl je gewoon thuis bent.

Latte macchiato: stijlvol en fijn in de hand

Vaak hebben latte macchiato glazen een dubbele wand. Dit voorkomt dat je na enkele minuten al met een lauwe of koude koffie in de hand zit. De warme melk in je glas koelt natuurlijk nog sneller af dan normale koffie.

Met speciale latte macchiato glazen gebeurt je dat niet zo snel. Zeker niet als de glazen een dubbele wand hebben. Daarbij ziet het er ook nog eens extra stijlvol uit: je ziet alle mooie laagjes van je koffie en dit wordt geaccentueerd door de grote glazen (met dubbele wand).Latte macchiato glazen zijn altijd lekker groot!

Tip!
Latte macchiato glazen zijn ook ideaal te gebruiken voor thee of warme chocolademelk (met een flinke toef slagroom). Qua verzorging hoef je ze niet anders te behandelen dan andere glazen. Je kunt ze gewoon afwassen en in de vaatwasser stoppen.

Creëer bovenop je latte of cappuccino een bloemetje in het melkschuim

Een barista weet alles van koffie en espresso af en kan vaak allerlei leuke latte art-technieken toepassen. Zo kan een barista verschillende figuren in het melkschuim creëren. Denk aan:

  • Dieren
  • Kerstvlokken
  • Sterren
  • Bloemen

Een bloem maken in je melkschuim bovenin je latte macchiato glazen, hoeft niet moeilijk te zijn. Leuk om bijvoorbeeld na het koken voor vrienden of familie na het dessert voor hun neus te zetten. Gebruik dit stappenplan (je hebt niet eens een lepel of andere accessoires nodig):

  1. Schenk voorzichtig ongeveer 2 tot 3 cm opgeklopte melk in de kop of het glas
  2. Schud je kannetje melk op en neer, terwijl je er langzaam mee naar achteren beweegt.
  3. De bloem zal zich naar voren bewegen en uiteindelijk je kop of glas vullen.
  4. Klaar!

Waar te koop?

Wist je dat je bij Westwing prachtige latte macchiato glazen kunt vinden? En met 70% korting?Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan prachtige glazen.

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw glazenset is nog maar één klik bij je vandaan!