Leeslampje

Leeslampje

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLeeslampje

Lezen, voor veel mensen dé manier om lekker te ontspannen. Lezen wordt echter een stuk moeilijker als je boek niet goed verlicht is. Een leeslampje verhelpt dit probleem. Leeslampen heb je in vele soorten en maten. Waar jij jouw boeken ook leest, er is altijd een leeslampje dat perfect bij jou past.

Omdat dat dit lampje veelal is uitgerust met led verlichting, heb jij altijd duidelijk en plezierig licht. Daarnaast is een leeslampje ontzettend veelzijdig. Leeslampjes zijn namelijk erg licht en vaak makkelijk ergens neer te zetten of te bevestigen. Zo is een leeslampje ook jouw ideale reispartner! Krijg jij al zin om te lezen? Ontdek wat er nog meer mogelijk is met deze handige leeslamp.

Het multifunctionele leeslampje

Een leeslampje is een ideaal accessoire. Met een simpele klik bevestig je dit lampje op je boek en je hoeft je niet meer druk te maken over het licht. Het leeslampje blinkt daarnaast uit in gebruiksgemak, veelzijdigheid en simpliciteit. Door de vaak compacte vorm, is een leeslamp bijvoorbeeld ook als zaklampje te gebruiken. Door deze kwaliteiten is een leeslampje ook handig voor onderweg.

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over naar een e-reader. Deze heeft een aantal voordelen ten opzichte van een normaal boek. Veel e-readers zijn echter niet verlicht of slecht verlicht met een zeer mat licht. Een leeslampje zorgt ervoor dat jij ook altijd jouw reader kunt blijven gebruiken. Heb jij een e-reader die wel verlicht is? De batterij van een leeslamp gaat veel langer mee. Gebruik de leeslamp en schakel over op de eigen verlichting als het echt nodig is. Zo is uren leesplezier gegarandeerd.

Een leeslamp, overal te gebruiken

Een leeslamp gebruik je meestal bovenaan je boek. Er zijn ook veel exemplaren die langer en flexibeler zijn dan de standaard leeslamp. Door de lengte is een leeslampje op meerdere plekken te gebruiken:

  • Plaats de lamp bijvoorbeeld op de arm van je stoel. Door het flexibele ontwerp kan je de lichtbron precies op je boek richten.
  • Monteer het lampje aan de autostoel voor je. ’s Avonds lezen in de auto is vaak moeilijk door het gebrek aan licht. Met dit lampje wordt dat probleem verholpen.
  • Voor het slapengaan nog even lekker lezen is voor veel mensen de ultieme manier van ontspanning. Heb jij geen nachtkastje? Bevestig het leeslampje aan de randen of spijlen van je bed. Zo heb je toch altijd genoeg licht om lekker lang te lezen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.