Leeuw

Leo_bnr_top_NL

Leeuw en stijl

Leo_bnr_style_NL

Luxe en glamour! Dat is waar de Leeuw van houdt. Eigenlijk is de Leeuw stiekem een parade-paardje, maar dan met de eigenschappen van een echte vorst. Dit sterrenbeeld doet zijn naam eer aan en is één van de meest zelfverzekerde en dominante persoonlijkheden. Het woord twijfel kent de Leeuw niet, hij is een geboren leider. Met zijn persoonlijke aantrekkingskracht weet hij te inspireren en anderen trouw aan hem te maken.

Dominante, sterke types houden van uiterlijke schoonheden. Zo ook de Leeuw! Een Leeuw wentelt zich in luxe, komt tot rust in dure resorts, benadrukt zijn liefde voor decadentie door in een chique auto te rijden en zich te versieren met glimmende sieraden en accessoires.

De Leeuwin is een ware trendsetter, kleedt zich elegant en loert op bekende modemerken. Kwalitatieve materialen en natuurlijke stoffen hebben de voorkeur, het liefst in heldere, sprekende kleuren. Alles moet vurig en luxe zijn!

Ook in huis worden sprekende materialen gebruikt. Solide houten meubels, gecombineerd met velours, leer en bont. En qua kleuren is het goud in plaats van grijs en rood en paars in plaats van pastel!

Leo_bnr_small_NL

Luxe Glamour

Omdat pracht en praal zo belangrijk zijn voor een Leeuw is het niet moeilijk een leeuwen-interieur voor te stellen… Alleen een paleis is groot genoeg! Grote, hoge ruimtes met een glamour uitstraling, waarbij elk detail de voorkeur voor luxe laat zien.

Liefhebbers van de Hollywood-film The Great Gatsby weten waar we het over hebben: bij de Leeuw thuis is het net zo. Glanzende kroonluchters verlichten de grote woonkamer, elke ruimte is voorzien van grote spiegels met verguld gouden rand en op een witte, leren bank liggen kussens en een plaid van bont.

Luxe vindt de Leeuw in verschillende stijlen: modern, klassiek en avant-garde doen het allemaal goed, mits er glamour vanaf straalt. Een strakke, zwarte wandkast heeft bijvoorbeeld wel een glanzend oppervlak en wordt aangekleed met verguld gouden, volumineuze kandelaars met sierlijk design.

Wat op anderen over kan komen als iets te veel van het goede, is voor de Leeuw een veilige haven. Zijn verlangen naar pracht en praal is niet ondoordacht en brengt hem niet in problemen, een Leeuw weet wat hij doet, maar voelt zich eenvoudigweg thuis in glamour, in een luxe oord als een rijk aangekleed hotel.

Leo_bnr_interior_1_NL
Leo_bnr_interior_2_NL
Leo_bnr_interior_3_NL
 

Must-haves

Geef een Leeuw champagne! Bubbels om te toasten op het goede leven, geschonken in kristalglazen belegd met verguld gouden decoraties. Samen met vrienden en familie geniet hij als een haantje de voorste op zijn gecapitonneerde, bordeauxrode fauteuil. Zijn voeten legt hij te rusten op een zacht koeienvacht op de grond. En op weg naar de keuken glijden zijn handen over de leren elementen tegen de muur en werpt hij een tevreden blik in de Venetiaanse spiegel… Dat ziet er goed uit!

Leo_bnr_must_haves_NL
Fotos © Living4Media

Hier kan je alle sterrenbeelden ontdekken

zodiac_nav

Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

De sales begint vandaag

Aankomende sales