Leren barkrukken

Leren barkrukken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLeren barkrukken

Niet iedereen houdt van een standaard eettafel in zijn eethoek. Het is namelijk ook leuk om een bar te creëren met een stel leren barkrukken. Ben je bijvoorbeeld een echte keukenprinses, maar vind je het ongezellig om alleen in de keuken te staan. Creëer een bar aan je kookeiland, zodat je gasten gezellig bij je zitten terwijl je kookt.

Bij leren barkrukken denk je misschien aan die muffe oude krukken die in ieder bruin café staan, maar die kun je snel vergeten. Leren barkrukken zijn namelijk ook prima geschikt om bij jou thuis weg te zetten. Ben je ook benieuwd of jouw interieur geschikt is voor leren barkrukken? Je komt er snel genoeg achter.

Barkruk of barstoel?

Een barkruk is te herkennen aan zijn hoogte. Dit is in veel gevallen verstelbaar. Dat is een optie die wel erg makkelijk is wanneer je binnen jouw gezin of vriendengroep met grote lengteverschillen te maken hebt. Zo kunnen ze zelf hun zithoogte bepalen aan de bar of eettafel. Voor zitcomfort is het ook goed om te kiezen of je een barkruk of een barstoel wilt. Een barkruk bevat namelijk alleen een zitting en een barstoel in principe ook een rugleuning. Een rugleuning is in geval van een kruk voor aan de eettafel wel fijn.

Leren barkrukken zijn geschikt voor iedere soort interieur. Het design van de leren barkruk is van veel grotere invloed wanneer je leren barkrukken voor in jouw interieur uitzoekt. Zo past een barkruk in de kleur zwart of wit met strakke lijnen erg goed in een modern interieur. Heb je een industrieel interieur dan passen een stel bruine leren barkrukken met een mat stalen onderstel juist weer erg goed. Je kunt dus alle kanten op met een leren barkruk.

De aanschaf van leren barkrukken

Je bent er dus over uit dat een stel leren barkrukken ook wat voor in jouw huis zijn. Nu moet je alleen nog de juiste vinden. Aspecten waar je rekening mee moet houden bij het uitzoeken van leren barkrukken:

  • De zitting
  • De voet
  • De poot/poten
  • De hoogte in cm

Wanneer je het lastig vindt om te bepalen wat voor leren barkrukken het beste bij jou passen, kun je een moodboard maken die de stijl van jouw interieur weergeeft. Deze kun je meenemen wanneer je je laat adviseren door een interieurstylist.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen