Lounge hoekbank

Lounge hoekbank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLounge hoekbank

Stel, je hebt een fijn huis met een serene woonkamer. Eigenlijk de ultieme plek om te kunnen ontspannen, alleen jouw meubilair is daar nog niet naar. Je wilt graag een gezellige ruimte met het juiste meubel waar je met vrienden gezellig kan zitten. Maar, waar je ook na een lange dag in kan uitrusten.

Een lounge hoekbank is het ultieme meubel waarop je geheel tot rust kan komen. Het is een bank met een diepe zitting, waarop je kan liggen en kan zitten. Het heeft veel zitplekken, waardoor jouw gasten ook mee kunnen genieten van de ontspannen sfeer. De perfecte combinatie in een trendy meubel voor in huis.

Kleed jouw lounge hoekbank aan

Thuis is de plek om te kunnen ontspannen en de lounge hoekbank kan die relaxte sfeer creëren. Deze bank is er in allerlei designs, kleuren en materialen. Van leder tot stof, dus ook jouw droom bankstel zit er tussen. Kies voor een witte lounge hoekbank wanneer je  een meer rustiek en modern decor wil creëren. Of ga voor een meer romantisch en landelijk effect in huis, met een donkere lounge hoekbank.

Een lounge hoekbank kan je zelf ook met accessoires gezellig maken. Creëer met de juiste kussens en poefen, de sfeer die jij in jouw interieur wil uitstralen. Mix voor een eclectische stemming in huis, of hou het in de ruimte rustig door neutrale tinten te gebruiken.

DIY: Maak jouw lounge hoekbank zelf

Heb je zin in een huiselijk project en wil je jouw eigen lounge hoekbank creëren? Dan kan je deze zelf maken. Met wat tijd en de juiste materialen, zoals steigerhout of pallets, is het gemakkelijk te realiseren.

  • 3 pallets (1 deel van de lounge hoekbank)
  • MDF plank
  • Schroeven en een schroeftol

Wanneer je het bankstel hebt gemaakt, wil je uiteraard er wel lekker zacht op kunnen zitten. Maak hiervoor dan met behulp van schuimrubber en een mooie stevige stof, leuke trendy lounge kussens.

Een lounge hoekbank is ideaal: je kan er op neer ploffen en ontspannen na een lange dag. Maar door de vele zitplekken, kunnen jouw gasten zich ook snel thuis voelen in jouw relaxte interieur. Plaats de lounge hoekbank in een hoek voor meer ruimte. Of kies ervoor om deze centraal in de zitkamer te plaatsen. Dan wordt het meer de eyecatcher van jouw huis.

Ontdek Westwing

Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan hoekbanken. En het leuke is: bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Daar wordt iedereen vrolijk van!

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw hoekbank is nog maar één klik bij je vandaan!