Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Loungetafels voor tuin & balkon

15 Producten

Loungetafels voor je buitenruimte

↵ ↵

Buiten helemaal relaxed zijn en genieten van het weer? Dat komt helemaal goed wanneer je de juiste uitrusting kiest. Maak een mooie combinatie van tuinmeubels, accessoires, parasols en meer. Loungetafels zijn hierbij ook gewenst! Ontdek de collectie loungetafels voor buiten bij Westwing.↵ ↵Beeld je eens in; de zon schijnt, het is een graadje of 25. Je hebt een middag vrij en besluit even helemaal tot rust te komen in de tuin. Met comfortabele tuinmeubels komt dit helemaal goed. Nu alleen nog een zacht handdoekje klaarleggen, een koel drankje op de loungetafel klaarzetten en je zonnebril op je neus zetten.

↵↵

Loungetafels in elke stijl

↵↵

Bij Westwing hebben we een ruime collectie aan loungetafels in diverse stijlen. Van authentieke modellen van hout en exemplaren van rotan tot strakke of hippe exemplaren van metaal, laminaat of glas. Je vindt hier zeker een exemplaar dat past bij de rest van je meubels.

↵↵

Mix & match

↵↵

Verrijk je loungetafel met passende accessoires en decoratie. Tijdens een tuinfeest kies je voor een toffe drankdispenser, een handige mobiele LED-buitenlamp, een stel glazen windlichten én hang een aantal vrolijke lichtslingers op in de boom! Vergeet ook niet om voldoende kruiden in mooie bloempotjes te verspreiden. Dit is niet alleen heel sfeervol, ze verspreiden ook heerlijke geuren!

↵↵

Boho lounge?

↵↵

In jouw boho lounge zit je omringd door groen. Riet, rotan en hout zijn hier in overvloed aanwezig en we zien accenten in goud, zoals een goudkleurige gieter en een hangende plantenpot. Een dubbelzijdig rond outdoor vloerkleed met print steelt hier de show samen met een ijsemmer in ananasvorm! In de boho lounge kies je voor een loungetafel van vlechtwerk of hout.

↵↵

Moderne lounge

In de moderne lounge kies je voor een loungetafel met glazen blad of een exemplaar met een blad in marmer look. Combineer met strakke windlichten, gieters en tafelaccessoires, een vloerkleed met strakke print en moderne tuinlampen.

↵↵

Hippe lounge

In de hippe tuinlounge kies je voor een subtiele basis met een loungetafel in wit. Combineer deze met hippe hangende plantenpotten, bijzondere buitenlampen, vrolijke lichtslingers, feestdecoratie en opblaasbare accessoires. Een buitenvloerkleed met hippe print staat hier ook tof.

↵↵

Groene vingers?

↵↵

Misschien heb jij ze nog niet, maar tuinieren kun je leren! Ga aan de slag met planten die je mooi vindt, kruiden die je lekker vindt en bloemen die jou inspireren. Shop bij Westwing potten en plantenbakken waarin je ze een plekje kunt geven. Of je ze nu op je loungetafel presenteert of op het terras: groen is zeer gewenst in je buitenruimte!

↵↵

Shop loungetafels bij Westwing

Ben jij al helemaal klaar voor het buitenleven? Bij Westwing kun je het hele jaar door alles shoppen om jouw tuin magisch mooi te maken. Ontdek de loungetafels in diverse stijlen en gemaakt van diverse weerbestendige materialen. Van modern, Scandi of landelijk tot hip of bohemian. Ontdek de mogelijkheden en maak een mooie stijlmix met de andere tuinmeubels, vloerkleden, textiel, buitenlampen en parasols die je bij Westwing kunt vinden.

Handige en gemakkelijke bezorging

Gratis retourneren tot 31.1.’23

Klantenservice +31(85)8889079