Loveseat

Loveseat

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLoveseat

Ben je op zoek naar een nieuw meubel om je living een nieuwe look te geven? En wil je er ook nog eens lekker op kunnen hangen? Dan is een loveseat precies wat je zoekt!

Een loveseat is de perfecte manier om met een meubelstuk je kamer een make-over te geven. Of je nu gaat voor een loveseat in een naturelletje of juist een uitgesproken kleur.

What’s a loveseat got to do with it?

Een loveseat, de naam zegt het al een beetje, is een cosy stoel waar je eigenlijk net niet met zijn tweetjes op kunt zitten, tenzij je lekker tegen elkaar aankruipt. Samen met je liefje een filmpje kijken, kan dus perfect op een loveseat.

Maar het is natuurlijk ook een stoel waar je juist heerlij in je eentje op kunt zitten. Gooi je benen over de leuning heen en je ligt net zo lekker als op een bank.

Zeker als je een zitbank hebt die zich eigenlijk niet leent om echt op onderuit te zakken, is een loveseat een ideale toevoeging tussen je anders meubels. Je wordt er acuut relaxt van!

Een loveseat: meer dan comfortabel

Los van het comfort is een loveseat ook een echte eyecatcher in huis. Of je ‘m nu in de woonkamer zet en er leuke kussens en een plaid op legt. Of juist op kantoor om af en toe even te kunnen relaxen.

Met een loveseat kun je ook een knus hoekje in je huis creeren. Zet er een bijzettafel naast met een leuk windlicht. Of kies ervoor om een loveseat in je eetkamer of woonkeuken te zetten. Hartstikke cosy!

Wil je liever een loveseat die juist een strakke look heeft? Ook dat kan! Je kunt gaan voor een bankje of een stoel zonder leuningen. Er zijn genoeg loveseats die een echte design uitstraling hebben.

Tips bij een loveseat

Wil je dat jouw loveseat echt een eyecatcher wordt bij jou thuis? Let hier dan op!

  • Kies voor een loveseat in een andere stof dat je bank. Hiermee wordt het echt een los object. Kies voor contrast of style ‘m heel anders dan je bank;
  • Tapijt erbij? Kies hier dan ook voor een andere look en feel. Ga voor een printje als je bank en loveseat dit niet hebben, of voor een ander soort kleur;
  • Wil je toch een loveseat in dezelfde uitvoering als je bank? Ga dan voor heel andere kussen op beide meubels. Dat houdt het spannend!

Hoeveel liefde heb jij voor jouw loveseat?