Luchtverfrisser woonkamer

Luchtverfrisser woonkamer

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorLuchtverfrisser woonkamer

Geniet jij ook zo van een huis dat lekker ruikt? Dan hoort er bij jou in de woonkamer een luchtverfrisser te staan! Een luchtverfrisser geeft een heerlijke ambiance binnenshuis! Niet alleen jij wordt er vrolijk van, maar je gasten zullen een aangename geur bij jouw thuis zeker waarderen!

Ben je bang dat een luchtverfrisser in de woonkamer te intens is? Geen paniek! Er zijn genoeg luchtverfrissers waarbij de geur zich subtiel door de lucht verspreidt. Zorg voor een prettige binnenkomst door een heerlijke luchtverfrisser in de woonkamer te hebben staan!

Luchtverfrisser in de woonkamer

Als je aan luchtverfrissers denkt, denk je vast aan een luchtverfrisser die in de wc staat. Vergeet dat snel! Je wilt niet alleen dat de wc lekker ruikt, maar het hele huis! Een heerlijke geur geeft je een vrolijk gevoel en je creëert er het idee mee dat je interieur altijd schoon is! Een luchtverfrisser voor in de woonkamer is verkrijgbaar in de vorm van een spuitbus of in geurstokjes. Wat lijkt jou het fijnst om te gebruiken? De keuze is aan jou!

  • Met een spuitbus spray je één keer per dag de heerlijke geur in de huiskamer. In begin zal de geur sterk aanwezig zijn. Dit kan intens voor je zijn. Heb je er veel last van? Dan is het aan te raden om ’s avonds voor het slapen gaan de luchtverfrisser in de woonkamer te gebruiken. Als je ’s ochtends binnenkomt ruik je nog alleen een subtiele geur in de huiskamer!
  • Wil je de hele dag door verblijd worden met een heerlijke geur? Dan zijn geurstokjes een goede optie! Waarom? Geurstokjes verspreiden de hele dag door op een subtiele manier de aangename geur! Dit soort luchtverfrissers zijn ook een leuk decoratie item voor in de woonkamer! De geurstokjes zitten vaak in mooi gedecoreerde flesjes, zodat het een echt pronkstuk is voor in je huis!
  • Ook bestaan er tegenwoordig design luchtverfrissers die op beweging aan en uit gaan. Zo heb je niet een continue geur, maar alleen als je er bijvoorbeeld langsloopt. Ideaal in de hal, of in de bijkeuken, wanneer daar de schoenen worden uitgeschopt of de verregende jassen worden weggehangen.
  • Daarnaast kan je ook voor een elektrische luchtverfrisser gaan. Vaak hebben deze luchtverfrissers een design look en kan je ze in het stopcontact steken en zo om de paar uur een geur verspreiden. Zo kan je de geur instellen op de tijden dat er mensen in huis zijn of juist niet.
  • Als laatste bestaan er ook luchtverfrissers die door de dag heen van geur veranderen. Zo kan je in de ochtend meer genieten van een frisse lichte ambiance, terwijl je in de avond misschien meer geniet van een bloemige geur. De mogelijkheden zijn oneindig en geheel aan te passen op jouw woonwensen.

Soorten geuren in de woonkamer

De geur van een luchtverfrisser is erg persoonlijk.

  • Ben je gek op de geur van verse bloemen? Dan kies je een luchtverfrisser die heerlijk naar bloemen ruiken.
  • Word je vrolijk van een frisse eucalyptus geur? Ga dan voor een fijne huisparfum met eenzelfde geur!

Natuurlijke luchtverfrisser

Ben je allergisch voor huisparfum? Geen nood! Je kunt ook op een andere manier de woonkamer voorzien van een fijne geur. Zo zijn er natuurlijke luchtverfrissers die je huis een heerlijke aroma geven. Denk aan een zelfgemaakte luchtverfrisser met:

  • Bloemblaadjes
  • Geurzeep
  • Geurkaarsen

Luchtverfrisser in de slaapkamer

Naast de woonkamer kun je de luchtverfrisser ook in de slaapkamer en keuken gebruiken! Zolang jij geniet van de heerlijke geur in de woonkamer, kun je de geur van de luchtverfrisser door het hele huis verspreiden.

Tip!

Wil je het liefst in elke ruimte verrast worden met een nieuwe geur? Dan kun in elke ruimte een andere luchtverfrisser gebruiken!

Verspreid de hele heerlijke van een luchtverfrisser in de woonkamer voor een aangename ambiance in huis!

Vind het bij Westwing!?

Ben je op zoek naar meer heerlijk ruikende woonaccessoires en andere objecten waarmee je je interieur kan stylen? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw luchtverfrisser woonkamer en andere accessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.

Vergeet verder ook niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing. Hier vind je inspirerende ideeën en styling tips & tricks om van jouw huis een uniek gedecoreerd huis te maken.