Maagd

Maagd_bnr_top_NL

Maagd en stijl

Maagd_bnr_style_NL

De Maagd is een Lady! Het enige sterrenbeeld vertegenwoordigd door een vrouw. Een echte dame vol elegantie en gratie. Vergelijk haar met een Audrey Hepburn, de grote actrices uit de jaren vijftig, en u heeft het beeld van een Maagd te pakken.

Behalve haar elegante uitstraling, draagt de Maagd ook vrouwelijke eigenschappen met zich mee. Ze houdt van orde en reinheid, is precies en verfijnd. De Maagd is altijd bewust van zichzelf en heeft een onstilbare honger naar kennis en intellect. Ze zit niet graag stil, maar komt het neer op het voeden van de geest, dan zal ze altijd rustig de tijd nemen.

Dat doet ze het liefst in de natuur, of tijdens een educatief tripje naar een culturele hoofdstad. Hiervoor kleedt de Maagd zich even gracieus zoals ze is: zakelijk en modieus klassiek. Dat benadrukt haar ernst èn haar gevoel voor verfijning.

Losse jurken en wijd vallende blouses zijn gemaakt van een zijde of chiffon-achtige stof. Een Maagd omringt zich qua kleding en interieur met zachte lijnen en vloeiende materialen en zorgt met sieraden en accessoires voor een perfecte finishing touch. Alles sluit op elkaar aan en straalt een helder frisse elegantie uit waar anderen snel van onder de indruk zullen zijn. Heel charmant en charismatisch!

Maagd_bnr_small_NL

Elegant Klassiek

De zucht naar wijsheid betekent behoeft aan rust voor de ziel en dat lukt alleen in een opgeruimd huis. De Maagd is een ster in ordentelijkheid en kiest voor een interieur met rustige lijnen en zachte kleuren.

Een Maagd voelt zich comfortabel bij lichtheid, ruimte en eenvoudige meubels. Alles wat raakt aan extravagantie of overdreven is, wordt vermeden. Dus wanneer een Maagd voor simpel kiest, dan zijn dat geen ultra moderne meubels met strakke lijnen, maar bijvoorbeeld comfortabele banken en stoelen met licht ronde lijnen.

Met haar praktische instelling wordt er naast elegantie ook gekeken naar nut en functie. Daarom bij een Maagd thuis niet te veel fratsen en overdreven accessoires. Ook over decoratie wordt nauwkeurig nagedacht: dat mag alleen de schoonheid van de inrichting benadrukken en moet vooral rust uitstralen. Vazen zijn gemaakt van een eenvoudig, helder glas, een lamp draagt een simpele kap van stof en een kandelaar mag zeker stralen, maar dan met een bescheiden zilveren laagje.

Iemand die voor rust gaat en graag het overzicht in handen houdt, kiest qua kleuren voor beige en blauw, aangevuld met poeder roze, grijs en zandkleurig. Die kleuren leiden niet te veel af en zorgen voor een serene sfeer. En, heel praktisch, het zijn tijdloze kleuren die niet snel zullen vervelen. Liever geen aandachttrekkerij met kleurexperimenten bij de Maagd in huis!

 

Anneke van Astro Inzicht
“Kenmerkend voor dit interieur is de praktische en stijlvolle samenstelling van meubelen en accessoires met een natuurlijke uitstraling. De combinatie van eenvoud en rust schept een natuurlijke balans in het drukke leven van de dienstbare Maagd. Alle vertrekken stralen een opgeruimde sfeer uit, en kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierbij zal veel gebruik worden gemaakt van rustige tinten, liefst ton-sur-ton, en qua accessoires zullen er natuurlijke materialen worden gekozen zoals glas, leer, metaal, enz. Ten behoeve van de lichtinval wordt er liever gekozen voor onbedekte ramen, zodat er voldoende zonlicht naar binnen kan komen. Bij vertrek zal alles keurig worden opgeruimd, want wanneer een Maagd het huis verlaat ziet alles er toonbaar uit. ’s Avonds zal er eerder een kaarsje branden dan een felle lamp, want na een lange werkdag komt de maagd langzaam tot stilstand, om bij voorkeur niet laat de slaapkamer op te zoeken voor een gezonde nachtrust. Natuurlijk is niet elke Maagd zo perfectionistisch ingesteld, echter van opruimen en orde zal zeker sprake zijn. De boel de boel laten is een lastige voor een Maagd.”
            – Anneke van Astro Inzicht (www.astro-inzicht.nl)

 

Maagd_bnr_interior_1_NL
Maagd_bnr_interior_2_NL
Maagd_bnr_interior_3_NL

Must-haves

Harmonie vindt de Maagd in stijlvol klassiek, een tikkeltje Boho, maar zonder franjes. In de huiskamer staat een bank met royale uitstraling. Houten, gebogen pootjes dragen de met licht roze beklede, dik gevulde zitkussens. Heerlijk om op te zitten en toch super elegant! Boven het hoofd hangt een kroonluchter te stralen. Even sierlijk, maar niet te overdreven. Een paar glazen druppeltjes aan deze klassieke verlichting voldoen. Op de zandkleurige ladekast met kleine, vrouwelijke details staan zilveren kandelaars met een eenvoudig bolvormig voetstuk.

Alles verfijnd en chique voor deze stijlvolle lady!

Maagd_bnr_must_haves_NL
Fotos © Living4Media

Hier kan je alle sterrenbeelden ontdekken

zodiac_nav

Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen

De sales begint vandaag

Aankomende sales