Inspired by Instagram! 7 dagen, 7 hashtags

Geïnspireerd door Instagram vieren we deze week elke dag een nieuwe hashtag bij Westwing. En niet alleen op ons Instagram-account, maar ook in onze dagelijkse sales. Wat je kunt verwachten? Je leest het hieronder:

Instagram

#MondayMotivation

We beginnen onze week met #MondayMotivation om je te motiveren met items, tips & trucs voor een fitte en gezonde levensstijl. Van het maken van gezonde smoothies tot trainen in je eigen home gym.

 

#TransformationTuesday

Kies jij voor een kleine verandering of ga je voor een hele make-over? Geef jij je bank een restyling met frisse kussens of gun je jezelf een nieuwe make-up look? Het mag allemaal op #TransformationTuesday!

 

#WanderlustWednesday

Op woensdag kunnen alle reisliefhebbers hun hart ophalen. Tijdens #WanderlustWednesday vind je bij Westwing niet alleen inspiratie in een aantal droombestemmingen, maar ook de mooiste boeken en stijlvolle reisaccessoires.

 

#ThrowbackThursday

Donderdag is dé dag om terug te kijken naar de mooie momenten die achter ons liggen. Daarom vind je op #ThrowbackThursday onze populairste interieur-posts, die je thuis kunt nadoen met de juiste meubels en accessoires.

 

#Friyay

De week is bijna voorbij en we beginnen het weekend! Ideaal om jezelf te belonen met een paar nieuwe veroveringen op vrijdag. Onze #Friyay selectie met aantrekkelijke kortingen helpt je hierbij.

 

#SocialSaturday

Eindelijk tijd voor vrienden en familie. De beste ideeën en inspiratie om samen te komen, te koken of feest te vieren vind je zaterdag in onze #SocialSaturday selectie.

 

#SundayMorning

Een zondagmorgen in bed, wij houden ervan! Hoe je dit moment extra fijn kunt maken met textiel en accessoires plus een daaropvolgende brunch, onthult onze #SundayMorning special.

 

Waar wacht je nog op? Let’s shop!

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline