DIY-ideeën voor de herfst

Is er deze week koud en grijs weer voorspeld en zou je het liefst binnen willen blijven? Geen probleem! Westwing heeft voor jou 3 simpele DIY ideeën om je huis een make-over te geven, zodat jij lekker warm binnen kunt blijven!

DIY ideeën voor de herfst

 

Wat heb je nodig:

– Kleine pompoenen
– Rozebotteltakken of andere takken met rode bessen
– Een stevige draad, bijvoorbeeld visdraad

Hoe ga je te werk:

Wikkel één of twee draden om je pompoen. Draai dan de rozebotteltakken om het draad, zodat je een mooie krans krijgt. Voilà! Je tafel is klaar voor de herfst. Ook leuk als DIY-cadeautje voor Halloween.

DIY ideeën voor de herfst

Wat heb je nodig:

– Zwarte verfspray
– Twee oude lepels
– Een witte fotolijst
– Een mooie grijze kartonnen plaat van hetzelfde formaat als je fotolijst
– Secondelijm

Hoe ga je te werk:

Spray de lepels aan beide kanten zwart. Zorg ervoor dat je de gehele lepel met verf bedekt en gebruik een stuk oud karton als ondergrond. Als de verf droog is, plak je de lepels naast elkaar in tegenoverliggende richting op je grijze kartonnen plaat. Lijst je kunstwerk in. Nu hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar de perfecte plek in je keuken of eethoek/-kamer om je nieuwe decoratieve item op te hangen.

DIY ideeën

 

Wat heb je nodig:

– Een boomstamschijf (het liefst van een den) van 20 cm en met een diameter van 5 cm dik
– Krijtbordverf
– Kwast
– Krijtbordmarker

Hoe ga je te werk:

Verf met krijtbordverf een cirkel op je boomstamschijf en laat daarbij een rand van 1 centimeter onbeschilderd. Als de verf is opgedroogd, kun je erop schrijven wat je wilt. Makkelijker kan niet! Hang je creatie op aan een boom in de tuin of aan je voordeur om je gasten te verwelkomen.

Foto’s: living4media

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline