DIY: originele kerstslingers

Kerst is een tijd van gezellig samenzijn. We maken het onszelf thuis knus en behaaglijk, steken de kaarsen aan en … versieren ons huis met onze favoriete kerstdecoratie.

Westwing_- drie kerstslingers

Behalve de traditionele kerstkransen en kerstdecoraties zijn er ook originele DIY-kerstversieringen. Hier laten we je drie makkelijke, maar stijlvolle DIY-kerstslingers zien in maar liefst 3 varianten: eucalyptus, dennenappels en cupcakevormpjes.

Een slinger van eucalyptus

Kun je een slinger van takken en bladeren maken? Dat kan zeker! Onze tip voor deze kerst: eucalyptus! Een slinger van deze mooie takken is een chique highlight in je interieur. Met de groene bladeren en rode bloempjes heb je in één keer de typische kerstkleuren te pakken. Je hoeft er alleen nog maar een slinger van te maken. Wij laten je zien hoe!

Een slinger van dennenappels

Dennenappels zijn als juweeltjes uit de natuur en vooral tijdens kerst heel populair. Niet alleen zien ze eruit als kleine kerstboompjes, je kunt ze ook versieren zoals je zelf wilt. Ontdek hier hoe je zelf een natuurlijke kerstslinger van dennenappels maakt.

Een slinger van cupcakevormpjes

Ja, je leest het goed: van cupcakevormpjes! Deze kleine papieren bakjes kunnen meer dan cakejes in vorm houden. Zet je bakvormpjes in een nieuw licht en maak een originele lichtslinger als kerstdecoratie.

 

Westwing_Magazin-DIY-XMAS_FINAL_26

Foto’s en video’s: Westwing

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline