Last-minute DIY’s voor Pasen

Een lang paasweekend staat voor de deur – en wij hebben een paar coole DIY-ideeën om het weekend goed door te komen. En het beste van alles? Of het nu de snoeperige paashazen zijn, de trendy ombre servetten of de heerlijke karamelkoepel – veel heb je niet nodig om je familie en vrienden te verrassen met een paar stijlvolle paastraktaties. Bekijk onze video’s om te zien hoe je te werk gaat.

DIY Ombre servetten

Het is geen geheim dat ombre nog steeds een van de grootste trends is! Hou jij ook zo van deze subtiele kleurnuances? Dan is dit de perfecte DIY om je paastafel extra mooi te maken. De meest stijlvolle style upgrade van 2016!

DIY karamelkoepel

Het maakt niet uit of je een echte keukenprofessional bent of gewoon eens iets nieuws wilt uitproberen: deze heerlijke DIY karamelkoepel is de kroon op je dessert. Alles wat je nodig hebt om Pasen extra smaakvol te maken.

DIY Paascadeautjes

Ben je uitgenodigd voor een paasbrunch en weet je nog steeds niet wat je mee moet nemen als cadeautje? Geen probleem, wij hebben een lastminute oplossing. Succes gegarandeerd: iedere gastvrouw zal deze zoete traktatie weten te waarderen!

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline