1 make-up tafel - 3 looks

Hoe heerlijk is het om een speciale make-up tafel te hebben voor jouw dagelijkse make-up-en-haar moment? De ultieme beauty corner verdient een perfecte styling! Daarom hebben wij drie looks voor jou samengesteld waar jij inspiratie uit kunt halen. Mooi toch?

make-up-tafel-look-boho

#1 Boho

Boho staat voor een mix van stijlen, vormen en kleuren. De juiste mix zorgt voor een harmonieuze, maar tegelijkertijd ook, originele look. Dit is de stijl voor creatieve vrouwen die de schoonheid van reizen en verschillende culturen wel kunnen waarderen.

Zo style je deze look:

Om de boho sfeer te verwezenlijken op jouw make-up tafel heb je vintage, etnische en oosterse accessoires nodig. Gouden en koperen elementen zorgen voor die bijzondere boho glow. Maak de look af met speelse patronen en felle kleurencombinaties.

make-up-tafel-look-black-white

#2 Black & White

Deze compromisloze maar elegante stijl is favoriet bij veel drukke vrouwen. Wij zijn helemaal weg van de design-achtige sfeer die zwart-en-wit combinaties met zich meebrengen. Deze look is niet alleen tijdloos, maar ook super praktisch als het op mixen en matchen aankomt. Met slechts twee tinten zorg jij voor een heel mooi contrast.

Zo style je deze look:

Eigenlijk is alles toegestaan bij deze look, maar om het lekker expressief te maken voeg je geometrische vormen en grafische prints toe (hoe tof is dat oogkussen?). Om de look wat te verzachten kun je lichte elementen toevoegen, zoals zilver, koper of licht hout.

make-up-tafel-look-girly

#3 Girly

Zeg jij geen nee tegen wat vrouwelijke glam? De eigenaresse van deze make-up tafel is een zelfverzekerde en stijlvolle dame. Haal je mooiste pumps maar tevoorschijn…

Zo style je deze look:

Wit hout, een kunstvachtje en zachte pastelkleuren geven deze look de verfijning die het nodig heeft. Simpel, vrouwelijk en cozy. Geef deze look wat meer glam met gouden accessoires!

Voor welke look ga jij?

Foto’s: Westwing

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline