3 bijzondere eettafel looks

Het liefst zouden we iedere dag een etentje organiseren met onze familie en vrienden! Jij ook? Perfect. Dat betekent dat er genoeg gelegenheden zijn om je tafel op een bijzondere manier te stylen. Van het ontbijt en lunch tot het diner – we hebben 3 zomerse tafel settings speciaal voor jou gestyled. Loop jij warm van de relaxte look, de boho stijl of juist een elegant sfeertje? We hebben het voor je!

 

Style 1: Fresh & Easy

De eyecatcher van deze lichte, vrolijke look? De lichtslinger ter vervanging van je tafelloper. Naast dit opvallende piece, is het de eenvoud die deze tafel zo prachtig maakt. Denk: transparante glazen, schattige étagères en basic bestek. Goedemorgen wat mooi!

 

Stijl 2: Colorful Boho

 Ons motto tijdens de styling van deze tafel? Mix & match! Vooral in de zomer zijn we gek op knallende kleuraccenten en we zij niet bang om ze met elkaar te mixen. Door te kiezen voor borden met verschillende prints creëer je een levendige look. Een groot boeket wilde bloemen op tafel zorgt voor de Boho touch. Onze tip: ga voor een tafelloper van papier!

 

Stijl 3: Botanische elegantie 

Het is je vast niet ontgaan dat botanische prints superhip zijn. Maar wees niet bang om een ander type print te kiezen dan die van het palmblad. Wij hebben gekozen voor modern groen voor op het witte porselein. In combinatie met het lichte abrikoos en de groene bloemen oogt de tafel fris, tijdloos en elegant. Eet smakelijk!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline